Connect with us

Hirdetés

technokrata

Redback az Ericsson teljes tulajdonában

Dotkom

Redback az Ericsson teljes tulajdonában

Az Ericsson véglegesíti a Redback Networks felvásárlását

Az Ericsson bejelentette teljes közvetett tulajdonában lévő leányvállalata, a Maxwell Acquisition Corporation által végrehajtott, a Redback Networks Inc. vállalatra vonatkozó felvásárlás lezárását. A fúzió eredményeképpen a Redback az Ericsson teljes tulajdonában lévő leányvállalatává válik.

Az összeolvadás az Ericsson által tett pályázati ajánlat sikeres lezárását követi. A pályázati ajánlat a Redback összes részvényének egyenként 25 dolláros áron történő megvásárlására vonatkozott. A fúzió érvénybe lépésekor az Ericsson a Redback kibocsátott és forgalomban lévő részvényeinek több mint 90%-ával rendelkezett.

A fúzió eredményeképpen a pályázatban meg nem hirdetett összes Redback-részvény egyenként 25 dollár értékű készpénz kifizetésére vonatkozó joggá alakult át. Ezen felül a Redback-részvények megvásárlására vonatkozó garanciák a részvényenkénti 25 dolláros árat tartalmazó fúziós megállapodás alapján azok valódi nettó értékének megfelelő, készpénzes kifizetésre vonatkozó joggá alakultak. A fúzió kifizetési ügynökeként eljáró American Stock Transfer & Trust Company elküldi a tenderben részt nem vevő részvényeseknek és garanciatulajdonosoknak a fúzió után jogaik érvényesítéséhez szükséges dokumentumokat. A fúzió befejezése mellett az Ericsson a pályázatra bocsátott részvények után garantált leszállítási eljárások útján, az adott részvények leszállítását követően haladéktalanul teljesíti a kifizetést.
A fúzió eredményeképpen a Redback részvényeit törlik a NASDAQ elektronikus tőzsde jegyzékéből és kereskedelmük a mai üzletzárással befejeződik



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés