Connect with us

Hirdetés

technokrata

Önvédő hálózat a spamek, kémprogramok ellen

Dotkom

Önvédő hálózat a spamek, kémprogramok ellen

A Cisco önvédő hálózatát az üzenetkezelés és a webes biztonsági szolgáltatások területére is kiterjeszti.

A cégek és más szervezetek számára egyaránt elsődleges fontosságú az e-mailek, üzenetek és egyéb tartalmak biztonsága. Az internetes alkalmazások között vezető helyet foglal el az e-mail és az üzenetküldés. Ezért a Cisco Systems megállapodást kötött a kaliforniai San Bruno-ban működő és eddig magántulajdonban lévő IronPort Systems cég felvásárlásáról, amely az üzenetkezelési biztonsági alkalmazások, azon belül is a vállalati szintű spamszűrő és kémprogramok elleni megoldások fejlesztője. Az IronPort biztonsági termékein és technológiáján alapuló üzenetkezelési termékek kiegészítik a Cisco biztonsági és felügyeleti megoldásait.

„Azzal, hogy a hálózatot rugalmas platformként használjuk az IronPort technológiáinak integrálásához, a Cisco lehetőséget teremt arra, hogy az ügyfelek igényeinek bővülésével új biztonsági alkalmazásokat fejlesszen ki.” – nyilatkozta Richard Palmer, a Cisco biztonságtechnológiai csoportjának alelnöke.

A megállapodás keretében a Cisco megközelítőleg 830 millió USD-t fizet készpénzben és részvények formájában. A szokásos szerződéskötési feltételek szerint létrejövő ügylet lezárására várhatóan a Cisco 2007-es üzleti évének harmadik negyedévében kerül sor. Az IronPortot egyébként 2000-ben alapították, és 408 alkalmazottat foglalkoztat.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés