Connect with us

Hirdetés

technokrata

Generációváltás a távközlésben

Dotkom

Generációváltás a távközlésben

Az NGN hamarosan alapvető szükségletté válik a legtöbb országban.

A következő generációs hálózati infrastruktúra hamarosan alapvető szükségletté válik minden olyan országban, amely vonzó célponttá kíván válni a globális befektetők szemében. A vállalatok az NGN révén könnyebben boldogulnak a mind élesebb piaci versenyben. Kibővített szolgáltatásokkal és megnövelt teljesítménnyel tudják kiszolgálni egyéni, kis- és nagyvállalati ügyfeleiket, melyek ezáltal komoly versenyelőnyre tehetnek szert a digitális hálózatokra épülő gazdaságban.

A BT bejelentette 21C Global Venture (21C GV) üzletágának elindítását, mely a távközlési szolgáltatókat támogatja világszerte a következő generációs hálózatok (NGN) kiépítésében. A szolgáltatás piacának forgalma öt éven belül várhatóan meghaladja az évi 38 milliárd eurót.

A 21C GV üzletág azokat az egyedülálló tapasztalatokat hasznosítja, amelyeket a BT a világ legfejlettebb következő generációs hálózataként számon tartott 21st Century Network fejlesztése során halmozott fel. E szakértelem segítségével a világ távközlési szolgáltatói gyorsabban megvalósíthatják saját NGN terveiket.

A következő generációs hálózatok és rendszerek segítségével a távközlési szolgáltatók jelentős költségmegtakarítás mellett vezethetnek be innovatív szolgáltatásokat, lerövidíthetik új termékeik piaci bevezetését és javíthatják az ügyfélkiszolgálás minőségét. A BT újonnan létrehozott 21C GV üzletágának BT 21C átalakítási szolgáltatásai (BT 21C Transformation Services) olyan komplett megoldást kínálnak a többi szolgáltatónak, amely az auditálástól és tanácsadástól kezdve az NGN hálózat teljes körű megvalósításán át annak üzemeltetéséig minden területet lefed. Az új szolgáltatások előnyeit elsőként a Turk Telekom élvezheti a BT és az Oger Telekom között létrejött támogatási szerződés keretében.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés