Connect with us

Hirdetés

technokrata

Miért fontos a távmunka?

Dotkom

Miért fontos a távmunka?

2006. november 15-én tartotta „Okos Gazdálkodás Humán erőforrásokkal – a távmunka vállalkozói szemmel” elnevezésű Országos Konferenciáját a Magyar Távmunka Szövetség.

2006. november 15-én tartotta „Okos Gazdálkodás Humán erőforrásokkal – a távmunka vállalkozói szemmel” elnevezésű Országos Konferenciáját a Magyar Távmunka Szövetség. A rendezvényen meghívottként megjelent Simon Gábor a Távmunka Tanács elnöke, Dr. Bihary Pál a Budapest Munkaerőpiaci Intervenciós Központ igazgatója, valamint több minisztérium, vállalat, és civil szervezet vezető tisztségviselői.

Megkülönböztetett érdeklődés kísérte figyelemmel a Magyar Távmunka Szövetség Országos konferenciájának előkészületeit. A konferencia férőhelyei már napokkal a jelentkezési határidő előtt elkeltek.

A konferenciát Dr. Horváth Elek, a Magyar Távmunka Szövetség elnöke nyitotta meg, aki hangsúlyozta a Távmunka Szövetség civil értékeit, valamint felhívta a figyelmet arra, hogy a távmunka alkalmazása akkor válhat széleskörűvé, ha a távmunka alkalmazása a gazdaság szereplőinek széles köre számára elfogadottá válik. Ezt a folyamatot konzultációk, együttműködési megállapodások segíthetik, valamint fontos az ismeretek átadása, és az ismeretek oktatása is.

Az elnöki megnyitót követően Simon Gábor tartott előadást a távmunka jelentőségéről, és a távmunka fejlesztésével kapcsolatos állami célokról. Simon Gábor elmondta, hogy a következő években az állam EU forrásokból, például az EMEROP program keretében fogja támogatni a távmunkát. Az egyes intézkedések pontos kidolgozása folyamatban van.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés