Connect with us

Hirdetés

technokrata

Windows Live magyarul

Dotkom

Windows Live magyarul

Az immár Magyarországon is elérhető szolgáltatást eddig 47 országban vezették be, a magyar felhasználók az Internet Hungary Konferencián ismerkedhetnek meg vele első ízben.

Magyarországon havonta körülbelül 1,34 millió ember használja az MSN Messengert és 900 ezren az MSN Hotmail levelezőrendszert, havonta 1,5 milliárd üzenetet küldve. Ezen tényekre alapozva a Microsoft Magyarország biztos abban, hogy a magyar piac érett a Windows Live bevezetésére. „A Windows Live magyarországi bevezetésével rövid távú céljaink között szerepel, hogy egy éven belül a piacvezetők között legyünk, hosszú távú tervünk pedig az, hogy 5%-os piaci részesedést érjünk el.” – nyilatkozta Vityi Péter, a Microsoft Magyarország ügyvezető igazgatója.

A Windows Live a felhasználó által vezérelt integrált szolgáltatások egész sorát kínálja. Lehetővé teszi a testre szabott internetes keresést, egyéni tartalmak kialakítását, valamint a felhasználó érdeklődési körébe illeszkedő aktualitások folyamatos nyomon követését. A programot kibővített biztonsági központtal szerelték fel, amely ingyenesen használható vírusellenőrzőt tartalmaz – így a felhasználók megfelelő védelem mellett léphetnek ki a világhálóra.

A Windows Live Messenger szolgáltatást már több mint 240 millióan veszik igénybe világszerte. A program egyrészt azonnali üzenetküldést, másrészt hang- és videó kapcsolatra épülő kommunikációs lehetőséget kínál. Segítségével a felhasználók telefonra irányuló hívásokat indíthatnak személyi számítógépükről, és egyszerűen küldhetnek egymásnak képeket és más személyes állományokat.

Szintén része a programnak a Windows Live Search elnevezésű eszköz, amely elmenthető és megosztható, előre meghatározott kritériumokra épülő makró keresési lehetőséget nyújt a felhasználóknak. A Live Search eszközkészlettel gyors és könnyű a keresések, hírkövetések futtatása, az RSS letöltések és blogok fellelése – vagyis tökéletes eszköz az időhiánnyal küszködő egyéni, és a hatékonyságra törekvő üzleti felhasználók számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

LG

Smart home

Így képzelik el a magyarok az álomotthonukat

2024. március 20. szerda

Office

Foglalj helyet, hogy helyet foglalhass!

2024. március 13. szerda

Smart home

Okoskészülék vagy hagyományos háztartási gép?

2024. február 28. szerda
Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés