Connect with us

technokrata

A Canon továbbra is vezető márka

Dotkom

A Canon továbbra is vezető márka

Az InfoSource előzetes eredményei alapján a Canon továbbra is első helyen áll a márkák között a színes és az intelligens színes nyomtatásra is alkalmas készülékek eladása terén.

A Canon Europe bejelentette, hogy az InfoSource piaci elemző cég első féléves adatai alapján 19,8%-os piaci részesedéssel Nyugat-Európában (Törökországot kivéve) az első számú márkanév marad a színes és színes nyomtatásra alkalmas készülékek eladását tekintve. A vezető szerep sikerén kívül, az InfoSource a legjobban eladott tíz színes és színesre képes készülék között több Canon irodai színes és többcélú nyomtatót sorol fel más márka termékeinél, ez is azt bizonyítja, hogy a Canon az első számú választás a vállalatok körében, hatalmas tapasztalatának, tudásának és szakértelmének köszönhetően.

A színes irodai készülékek területén elér piacvezető pozícióját a Canon 2006-ban azzal is erősíti, hogy 6 új, négydobos, színes többcélú nyomtatót (MFP) indít el a piacon. Ezek az új készülékek tovább erősítik a Canon színes portfolióját olyan termékekkel, amelyek minden üzleti igénynek megfelelnek.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin