Connect with us

technokrata

Vezetéknélküli e-mail vállalati felhasználók számára

Dotkom

Vezetéknélküli e-mail vállalati felhasználók számára

Mire jó a Good Mobile Messaging 4.9 verzió a gyakorlatban?

Az újonnan bejelentett Good Mobile Messaging 4.9 verzió immáron elérhető az IBM Lotus Domino levelezési szervereken, és természetesen a Nokia E61 okostelefonokon is.

A Good Mobil Messaging (vezetéknélküli e-mail) egy nemzetközi szabványokon alapuló mobil „push-email” szolgáltatás, amely biztonságos és valósidejű vezetéknélküli e-mail, naptár, névjegyzék, feladatok és memo hozzáférését biztosítja a vállalati felhasználók számára. A Good Mobil Messaging nagyobb választási lehetőséget kínál készülékek, és mobil szolgáltatók terén is egyaránt, mint a piacon fellelhető többi szolgáltatás, köztük a RIM Blackberry.

Az E61 a Nokia legújabb formabontó telefonja az üzleti igényekhez kialakított E sorozatban. Rendelkezik beépített QWERTY billentyűzettel, ragyogó óriási képernyővel, illetve 3G és WiFi kompatibilis. Az okostelefonon a legújabb 9-es verziójú Symbian S60 operációs rendszer fut. Az E61-et a Nokia Blackberry-gyilkos készülékének titulálják.

A Good Mobil Messaging eddig csak a Microsoft Exchange levelező szerverekhez volt elérhető, ám mostantól az IBM által fejlesztett Lotus Domino email szerverekkel is együttműködik. Így további vállalati felhasználók számára nyílik meg a lehetőség, hogy kihasználják a Good Mobil Messaging nyújtotta előnyöket.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin