Connect with us

Hirdetés

technokrata

Montenegró a T-családban

Dotkom

Montenegró a T-családban

A Telekom Montenegro (TCG) és leányvállalatai, a Monet és az Internet Crna Gora új vállalati arculattal a Deutsche Telekom globális T-családjának tagjává váltak.

A TCG – amelynek többségi (76,53%) tulajdonosa a Magyar Telekom – Crnogorski Telekom néven működik a továbbiakban, és – az Internet Crna Gora társasággal együtt – a közös T-Com márkanéven kínálja a legfejlettebb szolgáltatásokat a vezetékes távközlési és Internet-felhasználóknak.

A Monet új cégneve T-Mobile Crna Gora lett, és a jövőben T-Mobile márkanéven nyújtja mobiltelefon-szolgáltatásait.

A Deutsche Telekom Csoport, a világ egyik vezető távközlési cége felismerte a montenegrói piaci lehetőségeket. A legmagasabb szintű távközlési szolgáltatások területén felhalmozott tapasztalatát átadja a Crnogorski Telekom és a T-Mobile Crna Gora társaságoknak, amelyek a nemzetközi T-család tagjaivá válnak.

Az új fejlemények közé tartozik a vállalati arculat átalakítása, valamint két üzletág: a T-Com és a T-Mobile divízió kialakítása. A globális márkák előnyeinek kiaknázásával erőteljes növekedés, valamint javuló eredmények és jobb versenyképesség várható. A Deutsche Telekom Csoport ügyfeleinek igényeit világszerte kielégítő, fejlett technológia a montenegrói polgárok számára is elérhető lesz.

A „T” márka megjelenése a montenegrói piacon a visszaigazolását jelenti a három társaság eddigi sikeres munkájának – a folyamatos fejlesztéseknek, a technológiai korszerűsítés és az ügyfélkapcsolat területén történt beruházásoknak, valamint felkészültségüknek a modern nemzetközi üzleti folyamatokba való integrálódásra. Mindez azt is jelenti, hogy a legjobb minőség és a legfejlettebb világszínvonal jelenik meg a montenegrói piacon. A T-Com és a T-Mobile nemzetközi tapasztalatainak javát fogja a montenegrói lakosság és vállalatok szolgálatába állítani.

A vezetékes és mobiltelefon-, valamint az Internet-szolgáltatások felhasználói a biztonságos, korszerű és innovatív szolgáltatások mellett olyan társasággal találkoznak ezentúl, amelynél az ügyfél jelenti az állandó szolgáltatásfejlesztés legfontosabb ösztönző erejét.

A T-Mobile legfőbb és elismert értékei – a megbízhatóság és a hitelesség, az egyszerűség és az inspiráció –, valamint a T-Com legfontosabb értékei – az ügyfél iránti elkötelezettség, a szakértelem és az innováció – a társaságok közös, az ügyfelekkel is megosztott értékeinek részévé válnak.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés