Connect with us

technokrata

A HP és a DIRECTV közös szerződése

Dotkom

A HP és a DIRECTV közös szerződése

A HP és a DIRECTV 12 éves kapcsolatukat újabb 7 évvel meghosszabbítva új IT-outsourcing szerződést kötöttek, mintegy 500 millió dollár értékben.

A HP továbbra is biztosítja a DIRECTV-nek azokat az IT-üzemeltetési és alkalmazástesztelési szolgáltatásokat, amelyek az új promóciók és szolgáltatások bevezetése, az ügyfélszerzés, valamint a műholdas televízió-szolgáltatások gyors és pontos számlázása terén támogatják a műsorszolgáltató vállalatot.

A jövőben is a HP támogatja a DIRECTV számlázási és nem számlázási jellegű (CRM) környezeteit. Szolgáltatásai kiterjednek a rendszerintegrációra és -felügyeletre, a LAN és az adatközpont üzemeltetésére, a verziókezelésre, az adatbázis és az alkalmazások támogatására, a változáskezelésre, a kapacitástervezésre, a katasztrófa-elhárításra és az új technológiák bevezetésére. A szerződés nyomán mintegy 100 millió dollár megtakarítása várható – ami 20 százalékos költségcsökkentést jelent a DIRECTV számára.

A HP Magyarországon is aktív ezen a területen, immár 10 éve nyújt IT outsourcing szolgáltatást hazai ügyfeleinek. Országos kiterjedésű szolgáltató hálózata jelenleg több, mint 10 ezer munkaállomást, 3000 aktív hálózati eszközt és 800 SAP munkahelyet üzemeltet.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin