Connect with us

Hirdetés

technokrata

Környezetbarát technológiára vált a Sanyo

Dotkom

Környezetbarát technológiára vált a Sanyo

Egyetlen Földünk van.

A Sanyo „Mi valóban törődünk az emberekkel és a Földdel” vállalati szlogenje nem csak hangzatos mondat: a vállalat termelése során előnyben részesíti a környezetbarát technológiákat, emellett egyedülálló fejlesztései, mint például a napkollektorok, révén előrelépett a leginkább energia-hatékony termékeket gyártók soraiba.

A japán cég még ez évben bezárja négy mobiltelefon-akkumulátorgyártó üzemét. A csehországi Sanyo DIOSS Nýřany mellett 1-1 japán, mexikói és kínai üzem kerül bezárásra. A Sanyo dorogi gyárát nem érinti a leépítés.

A cseh ipar év eleje óta tartó dinamikus bővülés eredményeként az ipari vállalkozások rekord nagyságú megrendelésekre szerződtek idén májusban (5,3 milliárd), így a termelés 12,2%-kal növekedett 2005. hasonló időszakához képest. Az autóipar mellett kiemelkedő a termelés növekedése az elektronikai és optikai eszközök gyártása területén is. Ez hozzájárul a magyar beszállítói lehetőségek bővüléséhez, de a cseh gyártókon túl komoly versenytársakká léptek elő a lengyel és szlovák beszállítók is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés