Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Philips megvette a Bondine-t

Dotkom

A Philips megvette a Bondine-t

Az észak-amerikai piac vezetőjének megvásárlásával a Philips új piaci területeken jelenhet meg.

A Royal Philips Electronics bejelentette a Bondine megvásárlását. A collierville-i (Tenessee, USA) központú, vészvilágító egységeket gyártó Bondine bevétele 2005-ben 30 millió amerikai dollár volt. A tranzakció lezárult, további pénzügyi részletek nem kerültek nyilvánosságra.

„A felvásárlás igen kedvező helyzetbe hozza a Philipset a vészvilágító egységek piaci szegmensében. Lehetővé teszi a termékskálánk kiszélesítését, illetve lehetőséget nyújt olyan stratégiai piacokra történő belépéshez, mint például az épületekbe integrált világítástechnikai rendszerek” – nyilatkozta Brian Dundon, a Philips észak-amerikai világítástechnikai részlegének elnök-vezérizgatója. „A Bodine-nal karöltve a Philips a vészvilágítási piacon új lehetőségeket tud megragadni.”

„A Philips kiemelkedő minőségű termékei, kiváló működési rendszere, kiterjedt globális forrásai és szerteágazó technikai szaktudása lehetőséget teremt számunkra üzleti tevékenységünk további erősítésére és fejlesztésére” – mondta David Crippen, a Bodine elnök vezérigazgatója. „Bízunk a világítástechnikai iparágon belüli általános üzleti sikerekben, egyúttal várakozással tekintünk a vészvilágítás területének további fejlődése elé az automatizálás, az ellenőrzés, a LED, illetve az elektronikai HID technológia tekintetében.”

A Bodine a Philips világítástechnikai részlegén belül működő üzleti egységgé válik, de kereskedelmi tevékenységét továbbra is a saját struktúráján belül folytatja. Az 1962-ben alapított Bodine a vészvilágítási egységek és a speciális világítástechnikai megoldások piacvezető gyártója. A vállalat Tenessee állambeli Collierville-ben működő központja jelenleg 200 főt foglalkoztat. A vészvilágító egységek területe a növekedés és fejlesztés széles skáláját kínálja, különös tekintettel az építésirányítási rendszereknél alkalmazott integrált és ellenőrizhető vészvilágító megoldások.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés