Connect with us

Hirdetés

technokrata

Erős negyedévet zárt a kommunikációs óriás

Dotkom

Erős negyedévet zárt a kommunikációs óriás

Az Avaya Inc., az üzleti kommunikációs alkalmazások, rendszerek és szolgáltatások vezető globális szállítója bejelentette, hogy nettó 44 millió dolláros bevételt ért el a 2006-os pénzügyi év harmadik negyedében.

Erős negyedévet zárt a világszerte csak „Avaya” néven ismert IP kommunikációs óriásvállalat, megőrizve vezető pozícióit a piacon. Ehhez a sikerhez többek között számos új ügyfél és technológiai innováció is hozzájárult. A termékeladások világszerte 12 százalékkal, az Egyesült Államokban pedig 15 százalékkal nőttek. 2006 első kilenc hónapjában az Avaya 153 millió dolláros nettó bevételt ért el, míg tavaly ugyanezen időszak alatta 261 millió dollár volt a nettó eredmény. A teljes bevétel ugyan ehhez képest 1,23 milliárd dollárról 1,29-re nőtt, de a cég egy részének újrastrukturálása, számos befektetés és szponzoráció is (mint például a FIFA VB teljes hálózatának* kiépítése) a nettó eredményt csökkentette.


*2006 FIFA Világbajnokság kommunikációs hálózata
A 2006-os foci világbajnokságra az Avaya létrehozta a világ legnagyobb – ideiglenes – hang- és adatátviteli hálózatát. A bajnokság hat hete alatt a rendszer több mint 21 terabájtnyi forgalmat bonyolított le nagyobb leállás vagy hiba nélkül, 99,999 százalékos rendelkezésre állás mellett. A hálózat Többek között 640 ezer bejelentkezést, és 790 ezer perc telefonálási időt kezelt.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés