Connect with us

Hirdetés

technokrata

Virus Bulletin 100% a VirusBusternek

Dotkom

Virus Bulletin 100% a VirusBusternek

A független Virus Bulletin angol szaklap júliusi tesztjén a magyar szoftverfejlesztő cég ismét megszerezte a 100% Award minősítést.

A vírusokkal és vírusvédelemmel foglakozó szaklap kéthavonta megjelenő igen alapos tesztje, minden alkalommal más operációs rendszeren vizsgálja a vezető antivírus szoftvereket és igen szigorú követelményeket támaszt a tesztelt megoldásokkal szemben. A mostani összehasonlító elemzésen a NetWare operációs rendszerekre kifejlesztett vírusvédelmi megoldásokat vizsgálták a laptól megszokott szigorú feltételrendszer szerint.

A tesztelt termékeknek alapbeállításokkal és adatbázis frissítés nélkül kellett felismerniük a tesztkészletben szereplő valamennyi vadon élő, azaz jelenleg is aktívan terjedő vírust, mindezt úgy, hogy nem produkálhattak egyetlen vakriasztást sem. A lap szakértői a vizsgálatot mind az állandó védelem, mind pedig a kézzel indítható keresés során vizsgálták.

A júliusi megmérettetésen a NetWare operációs rendszerekre kifejlesztett VirusBuster 2006 for NetWare Servers a fenti követelményrendszernek maximálisan eleget tett, így megszerezte a Virus Bulletin 100% minősítést. A VirusBuster for NetWare Servers átfogó vírusvédelmi megoldást a nagy teljesítményű és egyszerűen kezelhető, NetWare operációs rendszeren futó Novell fájlszerverek vírusvédelmére fejlesztette ki a budapesti székhelyű szoftverfejlesztő vállalat. A megoldás a VirusBuster saját fejlesztésű keresőmotorjára épül. A termék a vírusok, férgek és egyéb károkozók mellett a spyware-eket és adware-eket is hatékonyan felismeri és eltávolítja.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés