Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Ringier kiadványai InDesign szerver alapokon

Dotkom

A Ringier kiadványai InDesign szerver alapokon

A számos országban jelenlévő, jelentős piaci részesedéssel rendelkező lapkiadó vállalat a leghatékonyabb szerkesztőségi szoftverrendszer mellett tette le a voksát.

A svájci székhelyű Ringier Print Adligenswil AG saját, belső terjesztésű, DOMO című magazinját öt különböző kiadásban kívánja terjeszteni: német, francia, angol, magyar és cseh nyelven. Ez azt jelenti, hogy a Prágában, Budapesten, Zürichben és Lusanne-ban található irodákban egységes és hatékonyan integrált rendszert kell üzemeltetnie.

A cég számára a Smart Connection Enterprise és annak jól bevált webszerkesztője jelentette a megoldást. Ezzel ugyanis az újságírók – a világ bármely részén legyenek is – egy egyszerű böngészőprogrammal rákapcsolódhatnak a szerkesztőségi rendszerre. Az Adobe InDesign Server az éppen feldolgozás alatt álló oldalakat minden részletében megjeleníti, ahova az újságírók, a szerkesztők vagy designerek bármikor bejelentkezhetnek, függetlenül attól, hol vannak.

A Ringier irodái a világ több pontján így közvetlenül összekapcsolódhatnak egymással a Smart Connection Enterprise és az InDesign Server segítségével, és hozzáférhetnek a DOMO anyagához. A vezetők el voltak ragadtatva a WoodWing és az A&F Computersysteme AG munkájának eredményétől: „Fantasztikusan egyszerű volt a rendszer használata. A Ringier távoli irodáiban a betanítás költsége minimális volt, s arról is megbizonyosodhattunk, hogy a Smart Connection Enterprise igazi versenyelőnyt biztosít a számunkra.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés