Connect with us

technokrata

Az XAPT kanadai egészségügyi ügyfele

Dotkom

Az XAPT kanadai egészségügyi ügyfele

Az XAPT kanadai leányvállalata egészségügyi szolgáltatónak értékesítette a Microsoft Dynamics AX rendszert.

Az XAPT Hungary Kft. márciusban megalakított kanadai leányvállalata a Medisys Health Group, Kanada egyik legnagyobb egészségügyi szolgáltatásokat nyújtó cégcsoportjával kötött szerződést Microsoft Dynamics AX vállalatirányítási rendszer bevezetésére.

Medisys Health Group a torontói tőzsdén jegyzett cég, amely 750 alkalmazottat foglalkoztatva Kanada egész területén nyújt egészségügyi szolgáltatásokat több mint 4.000 vállalati ügyfél számára.

A tervek szerint jövő év elejétől élesben működő, legalább 100 munkatárs által használt Dynamic AX rendszer a Medisys Health Group teljes ügyvitelét átfogja majd a több fázisban megvalósítandó bevezetés után.

A projekt júniusban indult első fázisában az alap Dynamics AX rendszer modulok kerülnek bevezetésre a Medisys Health Groupnál, amelyek interfészek segítségével kapcsolódnak a cégcsoportnál jelenleg alkalmazott egészségügyi rendszerekhez. A második fázisban kerül bevezetésre a kanadai bérszámfejtés, humán erőforrás és az AX vállalati portálja. A harmadik fázis során a jelenlegi egészségügyi szolgáltató megoldás kiváltására kerül sor a Dynamics AX egészségügyi rendszerével.

„A szerződés több szempontból is fontos az XAPT számára” – mondta dr. Schvarcz Zoltán, az XAPT csoport ügyvezető igazgatója. „Egyrészt ez a márciusban megalakított kanadai leányvállalat első komoly szerződése, így megalapozza a cég működését, és bizonyítja, hogy a magyartól eltérő észak-amerikai piacon is megvan az igény a vállalatirányítási és a Microsoft Dynamics AX bevezetésével kapcsolatos tudásunkra és tapasztalatunkra. Másrészt ez egy egészségügyi projekt, ezért nagy reményeket fűzök ahhoz, hogy a következő években idehaza, valamint a régió más országaiban is nagyobb figyelmet kapnak a korszerű informatikai rendszerek az egészségügyben, amellyel az ügyfélkiszolgálás és a hatékonyság javítható. Ennek jó eszköze lesz az XAPT által megvalósítandó Microsoft Dynamics AX rendszer.”Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin