Connect with us

technokrata

Kínai állami vezető látogatása a Synergonnál

Dotkom

Kínai állami vezető látogatása a Synergonnál

A Synergon régióbeli jelenléte és tapasztalatai kiváló lehetőségeket biztosítanak a kelet-közép-európai régióban működni kívánó kínai infokommunikációs vállalatokkal történő kooperációra is.

Xiuhong asszony, a Kínai Népköztársaság Kereskedelmi Minisztériumának miniszterhelyettese június 23-án, pénteken a Synergon Informatika Nyrt.-be látogatott. A külföldi tőkebefektetésekért, kiemelten az informatikai beruházásokért is felelős kínai állami vezetőt a Synergon menedzsmentje informálta arról a folyamatosan bővülő együttműködésről, amelyet a társaság a Huawei-jel, az egyik legjelentősebb telekommunikációs eszközöket és hálózati megoldásokat gyártó kínai vállalattal több mint egy éve kezdett el.

A megbeszélésen Radnóty Zoltán, a Synergon Csoport vezérigazgatója és az anyavállalat vezetői tájékoztatták a vendéget a Synergon regionális működéséről és terjeszkedési terveiről is.

A Synergon régióbeli jelenléte és tapasztalatai kiváló lehetőségeket biztosítanak a kelet-közép-európai régióban működni kívánó kínai infokommunikációs vállalatokkal történő kooperációra is. A megbeszélést követően a vendégek megtekintették a Huaweinek a Synergon épületében található oktatási központját. Ez az intézmény a Huawei első olyan európai minősített oktatási központja (HATC), melyet teljes körűen partnercég működtet, a régióban egyedüli lehetőséget nyújtva informatikai szakemberek Huawei-specifikus továbbképzésére.Szólj hozzá!

További Dotkom

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin