Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új regionális igazgató a Check Point-nál

Dotkom

Új regionális igazgató a Check Point-nál

A Check Point közép- és kelet-európai tevékenységének vezetője David Klusáček.

Az Internet-biztonság világelső vállalata, a Check Point Software Technologies Ltd. új, kelet- és közép-európai országokért felelős, regionális igazgatója David Klusáček lett, aki korábban több évig volt a Nortel Networks nagyvállalati ügyfelekért felelős kereskedelmi igazgatója. Mostani beosztásában, Klusáček Úr a Prágát, Moszkvát, Varsót és a hamarosan Bukarestben is megnyíló irodát magában foglaló régióban a Check Point Software üzleti tevékenységéért lesz felelős.

„A Check Point kiváló név az informatikai biztonság világában. Egy ilyen cégnek dolgozni olyan kihívás, amit nagy örömmel fogadtam el” – mondta David Klusáček, a Check Point Software Technologies CEE regionális igazgatója. „A nagyvállalati informatikai rendszerek védelmének trendjei a központi felügyelet és az erőforrás-kihelyezés irányába haladnak. A Check Pointnak nagyon erős a pozíciója ezen a téren és biztos vagyok benne, hogy ezt az előnyt teljes mértékben ki tudjuk használni a kelet- és közép-európai régióban.”

David Klusáček
Mielőtt a Check Point-hoz csatlakozott volna, David Klusáček a Nortel Networks-nél dolgozott 8 évig, különböző sales pozíciókban. Az információs és kommunikációs technológiai (ICT) üzlettel először cseh ICT vállalatoknál foglalkozott.
David Klusáček elektrotechnikai mérnöki egyetemi diplomáját a prágai Cseh Műszaki Egyetemen szerezte.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés