Connect with us

Hirdetés

technokrata

Biztonságos vezetékmentes ADSL2

Dotkom

Biztonságos vezetékmentes ADSL2

Hat-az-egyben hálózati biztonsági megoldás, 50 IPSEC VPN csatorna, levehető antenna és meghosszabbított garancia a Netgeartől.

A Netgear bejelentette a ProSafe Wireless ADSL Modem VPN Firewall Router (DGFV338) piacradobását. A kis- és középfogyasztókat megcélozva, a DGFV338 egy kompakt, minden részletre kiterjedő, hat-az-egyben biztonsági eszköz, amely olyan üzleti jellegzetességekkel bír, amelyek nem találhatóak meg a jelenlegi DG termékvonalakban. Úgy mint az 50 IPSEC VPN csatorna támogatás a biztonságos távoli hozzáférés érdekében, erősebb 5dBi antennák, 802.11a/g vezeték nélküli támogatás 2,4 GHz és 5 GHz-hez, (régió specifikusan) tartós kék metál borítás, SNMP alapú monitoring, valamint meghosszabbított garancia a nagyobb nyugalom érdekében.

A DGFV338 olyan cégek részére készült, melyek egy olyan többfunkciós eszközt szeretnének, amely könnyen kezelhető és kis helyen is elfér. Az üzleti termékcsalád tagjaként, a DGFV338 úgy lett tervezve, hogy egyszerre legyen megbízható, könnyen kezelhető és megfizethető.

A DGFV338 támogatja a megbízható és nagysebességű WAN csatlakoztathatóságot a beépített ADSL2/2+ modemmel, valamint egy backup Ethernet WAN porttal, amely a hibamentességért felel. Széles választékban támogat biztonsági protokollokat: annak érdekében, hogy megvédje a hálózatot a külső fenyegetésektől, a DGVF338 támogatja a Stateful Packet Inspectiont (SPI) valamint a Network Address Translationt (NAT). A vezeték nélküli hozzáférés a WPA-2 Enterprise Encryptionon keresztül támogatott. Mindezek a tulajdonságok egyetlen kompakt fémdobozba vannak bezárva.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés