Connect with us

Hirdetés

technokrata

Újabb nemzetközi minősítés a Virusbusternek

Dotkom

Újabb nemzetközi minősítés a Virusbusternek

Másodízben is sikeresen szerepelt az ICSA független szakmai szervezet tesztjén az otthoni és vállalati felhasználók teljeskörű munkaállomás védelmét szolgáló VirusBuster Professional, így ismét megkapta az ICSA Desktop/Server Anti-Virus Detection minősítést.

A nemzetközi iparági szabványként elismert ICSA minősítés egyértelmű jelzése annak, hogy egy biztonságtechnikai megoldás a lehető legnagyobb felismerési aránnyal, vakriasztások nélkül ismeri fel a legkülönbözőbb károkozókat. A minősítés odaítélésekor számos követelményt támasztanak a vizsgált megoldással szemben, így annak jóval több és szigorúbb kritériumnak kell megfelelni, mint a többi iparági teszten általában. Amellett, hogy az adott vírusvédelmi megoldásnak az összes, a tesztben szereplő vírust fel kell ismernie hamis riasztás nélkül, rendelkeznie kell mindazon adminisztratív és naplózási funkciókkal, amik hatékony, egyszerű működésükhöz szükségesek.

A teszten a Virusbuster Professional azon legújabb verzióját mérettették meg, mely a tartalomszűrő komponens továbbfejlesztett változata mellett már az inkrementális adatbázis frissítést is tartalmazza. Az új verzió valamennyi követelménynek maximálisan megfelelt, ennek köszönhetően másodízben is megkapta a független szakmai szervezet minősítését.

A számos nemzetközi elismeréssel (VirusBulletin, CheckVir, CheckMark, ICSA) rendelkező Virusbuster Professional legújabb, 30 napos próbaverziója már letölthető a VirusBuster internetes oldaláról.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés