Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Novell megoldásait újabb díjakkal jutalmazták a LinuxWorld kiállításon

Dotkom

A Novell megoldásait újabb díjakkal jutalmazták a LinuxWorld kiállításon

A LinuxWorld Bostonban és Sydneyben tartott rendezvényein a Novell OpenSUSE, Open Enterprise Server és Mono termékeit ítélték a legjobbnak.

A Novell által szponzorált openSUSE projektet választották a bostoni LinuxWorld Conference & Expo kiállítás legjobb teljes iparági megoldásának. A konferencia ausztrál állomásán, Sydneyben pedig a Novell Open Enterprise Server termék lett a Teljes iparági megoldás kategória győztese. A LinuxWorld díjakkal a nyílt forráskódú iparág legújabb fejlesztésű termékeit jutalmazzák. A Novell megoldásai innovativitásuknak köszönhetően vívták ki a nemzetközi műszaki és üzleti szakemberekből és újságírókból álló szakmai zsűri elismerését.

„Az ügyfeleink és a nyílt forráskódú termékeket használó közösség igényeit szem előtt tartva arra törekszünk, hogy világszerte elismert termékeket fejleszthessünk. Ezt a célt szeretnénk elérni a SUSE Linux, az Open Enterprise Server és más díjnyertes szoftvertermékünk segítségével” – mondta Jeffrey Jaffe, a Novell alelnöke és műszaki igazgatója.

A Novell újításai már korábban is számos LinuxWorld elismerést kaptak. A Novell által támogatott Mono projekt például a bostoni LinuxWorld kiállításon elnyerte a legjobb alkalmazásfejlesztési platform címet.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés