Connect with us

Hirdetés

technokrata

Intel viszonteladói konferenciák – 2006. tavasz

Dotkom

Intel viszonteladói konferenciák – 2006. tavasz

Az Intel a legújabb technológiai trendeket, megoldásokat mutat be viszonteladói és rendszerintegrátorai számára.

Az Intel 2006-os konferenciái viszonteladók és rendszerintegrátorok részére május és június folyamán kerülnek megrendezésre az EMEA-régióban. Az Intel szerver, asztali és mobil termékbejelentéseinek fényében az Intel Viszonteladói Konferenciák (Intel Channel Conferences – ICC) továbbképzéseket, hálózatépítő tréningeket és harmadik felek számára szervezett bemutatókat jelentenek. A 97 alkalom várhatóan több mint 15.000 résztvevőt jelent majd. Magyarországon az Intel Viszonteladói Konferenciát 2006. május 23-án tartják.

2006-ban a mobil megoldások iránti erőteljes kereslet növekedése jellemezte a közép-kelet európai piacot, míg az érettebb piacokon a digitális otthon technológiái iránti kereslet fokozódott. A kiváló teljesítmény/fogyasztás arányú szerverek és az üzleti PC platformok fokozott biztonságot, virtualizációs és kezelési képességeket kínálva úgyszintén megfelelnek a nyílt szabványra épülő, megbízható üzleti megoldások által támasztott folyamatos igényeknek.

„Az Intel Viiv technológia, az Intel Centrino Duo mobil platform és az Intel Core Duo processzor bemutatását követően a résztvevők ízelítőt kaphatnak az Intel további, 2006-ban megjelenő termékeiből illetve platformjaiból” – mondta el Golubeff Róbert, az Intel viszonteladói hálózatért felelős menedzsere. „A legújabb szerver, mobil és vállalati PC platformok mellett bemutatásra kerülő Intel Core mikroarchitektúra, számottevő teljesítményjavulást és energia megtakarítást hoz. Ebben az évben minden Intel platform az iparágban vezető, 65 nanométeres gyártási eljárással készülő, kétmagos processzorral lesz felszerelve. A vásárlók és vállalatok számára új felhasználási modellt tesz lehetővé, egyre nagyobb számú lehetőséget kínálva további hozzáadott értékkel.”

Az ICC résztvevői találkozhatnak a helyi és nemzetközi szinten működő Intel képviselőkkel; így jobb rálátást kaphatnak a gazdasági környezet változásával, a fejlődő országok felhasználói igényeivel, valamint az új használati modellekkel és a legújabb technológiákkal kapcsolatban. A résztvevők jelen lehetnek szemináriumokon, ahol az Intel kulcsfontosságú termékterületeit mutatják be, többek között a mobilitást, mint a nyereséges növekedés motorját, a szerveres környezetet, vagy PC-technológiák új használati modelljeit.

Az Intel Viszonteladói Konferenciáról
Az Intel Viszonteladói Konferenciát évente kétszer rendezik meg, és az EMEA régióban mintegy 15 000 tag vesz részt a rendezvényeken. Az esemény célja a résztvevők megfelelő eszközökkel és forrásokkal való ellátása, hogy az Intel élvonalbeli megoldásaival tudjanak reagálni a gyorsuló piac kihívásaira. A konferencia fontos eleme továbbá, hogy lehetőséget ad a viszonteladói program tagjainak a személyes találkozásra és tapasztalatcserére. Minden Intel Viszonteladói Konferencia egy adott téma köré szerveződik. A programban megtalálhatóak átfogó tréningek, lehetőség van kapcsolatépítésre, valamint harmadik felek bemutatkozásának megtekintésére is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés