Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Spy Sweeper a leghatékonyabb

Dotkom

A Spy Sweeper a leghatékonyabb

Az amerikai független informatikai tesztlaboratórium, a VeriTest első alkalommal vizsgálta a hálózati, azaz intézmények számára kifejlesztett kémprogram-védelmi szoftverek teljesítményét. Ezen a Webroot fejlesztőcég Spy Sweeper Enterprise nevű megoldása végzett az élen.

A VeriTest, melynek szerte az Egyesült Államokban, valamint Írországban, Franciaországban, de Indiában, Kínában és Japánban is vannak tesztlaboratóriumai, informatikai eszközök széles skáláját vizsgálja meg és hasonlítja össze. Legutóbb a Webroot Spy Sweeper Enterprise, a McAfee AntiSpyware Enterprise és a Sunbelt CounterSpy Enterprise hálózati kémprogram-elhárítók működését vetették össze.

200 különböző kémprogrammal fertőzték meg a tesztrendszerként használt sokszámítógépes hálózatokat, majd megvizsgálták, a három gyártó termékei milyen hatékonysággal távolítják el a fertőzéseket. Az eredmények szerint ugyan mind a McAfee AntiSpyware, mind a CounterSpy jó arányban derítette fel a számítógépekre települt kémprogramokat, ám a Spy Sweeper Enterprise sokkal hatékonyabban távolította el azokat. A kémprogramok 94%-át kiirtotta a fertőzött hálózatról, míg a McAfee csupán 53%, a CounterSpy alig 26% esetén volt erre képes.

A közelmúltban a Spy Sweeper elsőként szerezte meg a Checkmark minősítést is a nem sokkal korábban létrehozott Rendszerbe épült kémprogramok kategóriában is (Anti-Spyware Installed).



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés