Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új alelnök a Symantec-nél

Dotkom

Új alelnök a Symantec-nél

A Symantec európai, közel-keleti és afrikai első alelnökévé nevezte ki John Brigdent.

A Symantec bejelentette John Brigden európai, közel-keleti és afrikai (EMEA) első alelnökévé történő kinevezését. Ebben a funkciójában Brigden úr vezeti az EMEA-régió összes értékesítési és üzletfejlesztési tevékenységét. A szakember Lindsey Armstrong helyébe lép, aki egy rövid átmeneti időszakot követően távozik a Symantec-től.

„Mivel a vállalatok ügyfeleiknek, partnereiknek és beszállítóiknak nagyobb hozzáférést biztosítanak az információkhoz, mindinkább fontossá válik az infrastruktúra, az információk és az együttműködés védelme” – mondta Tom Kendra, a Symantec egész világra kiterjedő értékesítéseiért és szolgáltatásaiért felelős ügyvezető alelnöke. „John Brigden a gyorsan fejlődő üzleti és informatikai törvényi megfelelés területén páratlan szaktudásának, erős vezetői és irányítási képességének az EMEA-régió látja majd hasznát.”

„Lindsey Armstrong tehetséges értékesítési vezetőként az elmúlt 11 évben elkötelezetten szolgálta és segítette sikerre a céget” – jelentette ki Kendra. „Nagyra becsülöm az elmúlt évi vezetői teljesítményét és azt, hogy a pénzügyi év zárásáig tovább viszi a munkát.”

Kinevezését megelőzően John Brigden a Symantec első alelnöke és általános jogtanácsosa volt. A Symantec-hez 2005 júliusában, a VERITAS Software-rel való egyesüléskor került. A VERITAS-nál Brigden első alelnökként, általános jogtanácsosként és titkárként az összes jogi ügy, köztük az értékesítési és szolgáltatási ügyletek, a törvényi megfelelés és a vállalatirányítás, a szellemi javak, a stratégiai szövetkezés, a peres ügyek, valamint az egyesülés és a felvásárlás felelőse volt.

Mielőtt a VERITAS-hoz került volna, a szakember számos értékesítési, jogi és általános vezetői posztot töltött be gyorsan fejlődő, illetve nagyvállalatoknál, így a Shutterfly, Inc. internetes digitális fényképkidolgozó cégnél és a nagyteljesítményű számítástechnika éllovasának tekintett Silicon Graphics Inc.-nél.

Műszaki tudását a Rockwell International-nél és a General Motors Corporation-nél bizonyította. Jogi pályája a bonyolult licencügyletekkel, trösztellenes és szellemi tulajdonnal kapcsolatos pereket vivő magánpraxissal kezdődött.

Brigden kitüntetéssel doktorált jogból a Georgetown University Jogi Központjában, illetve szintén kitüntetéses villamos-üzemmérnöki oklevelet kapott a Purdue Egyetemen. John Brigden munkahelye az Egyesült Királyságban található Green Park-ban lesz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés