Connect with us

Hirdetés

technokrata

Panda Software újdonságok

Dotkom

Panda Software újdonságok

Panda Contact és Business Partneri Találkozó.

A Panda Software Hungary 2006. április 12-én, délelőtt 9 óra 30 perces kezdettel tartja V. Panda Contact Találkozóját, valamint a 2006. évi Panda Business Partneri Találkozóját. A rendezvény a Hauer Cukrászda Új Nemzeti Szalonjában kerül megrendezésre.

A Contact Találkozó keretében a cég partnerei meghallgathatják és elsajátíthatják a Panda termékek és szolgáltatások értékesítését segítő érveket, ötleteket. Elmondják tapasztalataikat, melyeket a Panda megoldások eladása közben szereztek. A találkozón bemutatásra kerülnek a Panda Software termék újdonságai, és aktualitásai. Többek között a Panda GateDefender Performa, amely egy appliance szerver megoldás a Panda Software-től, és a Panda GateDefender Integra, amely már a tűzfal funkciót is tartalmazza. Továbbá bemutatásra kerül az EnterpriScure, új 4.0 Admin verziója.

„A Panda Software nagyon fontosnak tartja a rendszeresen megrendezésre kerülő találkozókat és tréningeket és azt, hogy azokon viszonteladói, és business partnerei részt is vegyenek. Ahhoz, hogy a Panda felhasználók megfelelő szolgáltatást kapjanak tőlük, időre, időre szükség van a partnerek ismereteinek, tudásának frissítésére és a változások elsajátítására. Hiszen a Panda Software nem csupán egy szoftvert akar eladni, hanem hosszútávon kíván felhasználóinak teljes körű megoldást és szolgáltatást nyújtani.” – nyilatkozta Sándor Zsolt, a Panda Software Hungary ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés