Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új, portál alapú vállalati információs rendszer az Exacttól

Dotkom

Új, portál alapú vállalati információs rendszer az Exacttól

Az Exact bemutatta forradalmian új, portál alapú vállalati információs rendszerét.

A hagyományos vállalatirányítási rendszerek hiányosságait felismerve a hollandiai központú, a világ valamennyi kontinensén több, mint 120 országban jelen levő Exact Holding munkatársai az elmúlt években forradalmian új szoftvert fejlesztettek ki. A programot, amelyet Exact e-Synergy-nek kereszteltek, a mai napon Magyarországon is hivatalosan bemutatták. Az Exact e-Synergy átütő sikere elsősorban abban rejlik, hogy az online hozzáférhető, folyamat alapú rendszer új távlatokat nyit a vállalat informácó-bázisának hatékony kezelésében. Megoldást nyújt arra a problémára, hogy a vállalatban a legkülönbözőbb módokon (levél, e-mail, fax, feljegyzés stb.) keringő, sokszor csak a munkatársak fejében meglévő információkat is hatékony, visszakereshető struktúrába rendezze.

Az Exact Magyarország hivatalosan is bemutatta hazánkban a világon már számos helyen nagy sikernek örvendő fejlesztését, az Exact e-Synergy internetes alapú szoftveres megoldást, amely forradalmasítja az online csoportmunkára vonatkozó elképzeléseket. Az Exact e-Synergy online felhasználásban működik, ezáltal gyakorlatilag a nap 24 órájában képes valós információkat biztosítani a vállalat belső és külső folyamatairól, működéséről. A rendszer különböző portálok létrehozását teszi lehetővé, így a vállalat belső működését integráló elemek, mint a CRM, HRM, munkafolyamat-kezelés, dokumentum-kezelés és pénzügy mellett a vállalattal kapcsolatban levő ügyfelekkel, beszállítókkal és más partnerekkel kapcsolatos információk kezelésére is alkalmas, ezáltal egy rendszerben átláthatóvá válik a vállalat teljes egésze. Az Exact e-Synergy ezeken túlmenően integráltan tartalmazza az irodai munka során megszokott Microsoft eszközöket is (Word, Excel, Outlook).

A Hollandiában 1984-ben alapított Exact Holding a világon 126 országban van jelen és kiterjedt partneri hálózatra támaszkodva éri le sikereit. Az Exact Magyarország tíz éve működik hazánkban, mára többszáz állandó ügyfelével az ERP rendszerek multinacionális szállítói között a piac vezető szolgáltatóinak egyike. Az Exact fő profilja a professzionális vállalatirányítási, számviteli, HRM, CRM és e-business szoftverek kifejlesztése és bevezetése, és az ehhez kapcsolódó szolgáltatások (üzembe helyezés, oktatás, ügyféltámogatás, tanácsadás) nyújtása. A legújabb szoftver hazai bevezetésével az Exact Magyarország kilépett a klasszikus ERP szállítói szerepkörből, hiszen az Exact e-Synergy értékesítéséhez széles körű IT tanácsadói és oktatói tevékenység párosul.

Az Exact Holding megoldásai világszerte olyan ismert és jelentős felhasználók munkáját segítik, mint egyebek mellett a Raiffeisen Investment, a Siemes, a KLM, a PriceWaterhouseCoopers, a L´Oreal, a Tele2, vagy a Caterpillar.

„A XXI. század kommunikációs és vállalatvezetési kihívásaira valódi XXI. századi megoldást talált az Exact akkor, amikor az Exact e-Synergy kifejlesztésére sor került. Mivel hiszünk abban, hogy Magyarországon is az eddigieknek megfelelő ütemben fejlődik a vállalatirányítási szoftverekkel szembeni elvárás, a mai nappal a hazai felhasználó számára is hozzáférhetővé tesszük legújabb fejlesztésünket. Az előzetes felhasználói programba már bekapcsolt vállalatvezetőkkel együtt meggyőződésem, hogy az Exact e-Synergy Magyarországon is jelentősen átalakíthatja a vállalatvezetési szoftverek piacát” – nyilatkozta az Exact e-Synergy hazai forgalmazásának megkezdése kapcsán Kiss Judit, az Exact Magyarország ügyvezető igazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés