Connect with us
Hirdetés

technokrata

Versenyelőnyben az SAP Business One-nal

Dotkom

Versenyelőnyben az SAP Business One-nal

Konferencia az IBCnet Magyarország Kft. szervezésében.

Az IBCnet Magyarország Kft. a vállalatirányítási megoldások és szoftverek egyik legnagyobb hazai forgalmazója szervezésében egynapos konferenciát tartottak kis és közepes vállalkozások vezetői számára Budapesten. Az ötven résztvevő, többek között, átfogó képet kapott az SAP Business One rendszer működéséről, az elmúlt másfél év bevezetési tapasztalatairól, a finanszírozás lehetőségeiről és a pályázati formákról.

A rendszert, partner hálózatán keresztül, másfél évvel ezelőtt kezdte forgalmazni az SAP Hungary Kft., és azóta már több mint 100 hazai vállalkozás ismerte fel az integrált vállalatirányítási rendszer bevezetésében rejlő lehetőségeket, nevezetesen, hogy az SAP Business One bevezetése után:

  • a korábbi rendszereiket konszolidálják és/vagy megszüntetetik;
  • integrált vállalati folyamatok és informatikai rendszerek jönnek létre;
  • az alkalmazási és technológiai folyamatok bonyolultsága csökken;
  • a programozóktól való függés csökken;
  • hiteles adatforrás birtokába jutnak;
  • az adat ismétléseket (redundanciákat) csökkentik;
  • hatékonyabb üzletmenetet alakítanak ki;
  • a felhasználó konfigurálja az igényeinek megfelelő rendszert.

A konferencia egyik érdekessége volt, hogy a résztvevők megismerkedhettek az IBCnet által bevezetett, és már üzemszerűen működő rendszerek szakmai, projektviteli és humán oldali tapasztalataival, sőt a cég egyik ügyfele, a Carmeuse Hungary Kft. ügyvezetője, Perlaki Géza is örömmel vállalta a saját tapasztalatainak megosztását arról, hogy ők milyen problémákkal, korlátokkal találkoztak, még mielőtt felkeresték volna az informatikai céget, milyen szempontok alapján választották ki, és döntöttek végül az SAP Business One mellett.

A vállalkozások életében egy–egy fejlesztési döntés meghozatalához fontos az anyagi feltételek megteremtésének lehetősége. Erről a témáról tartott előadást a P-Invent Kft. pályázati szakértője, Velősy György, aki a kis és középvállalkozások számára leginkább kihasználható GVOP pályázatokról, az elmúlt két év pályázatainak fő problémáiról, a külső pályázati erőforrások használatának értelméről, a pályázatírók ígéreteiről, ill. ajánlatairól beszélt, részletezve a pályázati konzultáció tartalmi fókuszát, a pályázatírók hozzáadott értékéről.

Mint ahogyan azt megtudtuk, az IBCnet Kft. további, hasonló témájú konferenciák megszervezését tervezi az év második felében is.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés