Connect with us

Hirdetés

technokrata

Világszintű garancia a HP ügyfeleknek

Dotkom

Világszintű garancia a HP ügyfeleknek

Új védjegy a „Preferred Partner Program” logó.

A HP Magyarország garanciát nyújt ügyfeleinek. A világméretű cégek szinte mindegyike rendelkezik partnerhálózattal, azonban a HP egyedülálló módon mondhatja el magáról, hogy partnereit a világon mindenhol ugyanazon kritérium szerint bírálja el, ezáltal nyújtva garanciát vásárlóinak. A „Preferred Partner Program”, más néven „Kiemelt Partner Program” keretében az alkalmazottak olyan szakértelemhez jutnak, amellyel a világon bárhol megállják a helyüket.

Jelenleg Magyarországon 3800 viszonteladó értékesít HP eszközöket, melyből mindössze 80-at kezel kiemelt partnerként. A kiemelt partnereket a világon mindenhol a „Preferred Partner Program” logóval látják el, mely a HP hálózatán belül a legkomolyabb és egyben legnevesebb megkülönböztetés; jelzi, hogy az adott értékesítési hely dolgozói az IT szakemberek élvonalába tartoznak, több millió Forintos képzéseken vettek részt. A program egy dinamikus, versenyképes és szakmailag magasan képzett értékesítési szakembergárda kiépítését célozza meg a HP partnerek körében, amelynek tagjai minden igényt kielégítően kiszolgálják ügyfeleiket – így ösztönözve a HP és partnerei növekedését és nyereséges üzleti tevékenységét.

„Mivel a program hangsúlyt helyez a partnerek által nyújtott értéknövelt szolgáltatásokra, a HP pontosan definiált, a kiemelt partnerekre vonatkozó minőségi normákat dolgozott ki. Azon partnerek, akik befektetnek a HP-vel kiépített kapcsolatba, emelt szintű támogatásban részesülnek, amelynek egyik eleme a HP Kiemelt Partner Program logója. A logó – amely a HP „minőséget hitelesítő pecsétjeként” szolgál – évszámmal van ellátva, tehát az ügyfelek könnyen azonosíthatják a legnaprakészebb partnereket, míg a partnerek számára a logó egyfajta garancia a befektetésük védelmére” – mondta el a programmal kapcsolatban Gonda Gábor, a HP Magyarország indirekt értékesítési igazgatója.

A Kiemelt Partner Program kilenc szakterületre tagozódik, amelyek a HP teljes üzleti tevékenységét magukba foglalják a nagyobb rugalmasság és piaci versenyképesség érdekében. Minden szakterület saját speciális minősítési kritériumokkal és támogatással rendelkezik.

A képzéseken résztvevő alkalmazottak az alábbi területek globálisan elfogadott szakértői lehetnek:

  • Számítógépes rendszerek;
  • Adatközpont (DataCentre) megoldások;
  • e-Megoldások;
  • Magas rendelkezésre állású rendszerek;
  • Képalkotás és nyomtatás;
  • Mobilitás: Intelligens eszközök;
  • Hálózatkezelés és biztonság;
  • Szolgáltatások;
  • StorageWorks megoldások.

A program érdekessége, hogy minden HP országban ugyanazon tréningeken, tanfolyamokon, sőt vizsgákon vesznek részt az arra hivatottak. A vizsgák komolyságát az is mutatja, hogy azok angol nyelven, EMEA bejegyzéssel folynak.

A logót évente kell „kiérdemelni”, melynek alapfeltétele a minden országra és minden jelentkezőre lebontott egyedi forgalmi elvárás, valamint a sikeres vizsga letétele.

„A HP elkötelezett híve az innovációnak, miközben folyamatosan dolgozik olyan értékeken alapuló architektúra kialakításán, amelyek mind a partnerei, mind a vevői számára előnyökkel járnak” – tette hozzá Gonda Gábor. „Ha figyelembe vesszük kiemelt partnereink szakértelmét és hozzáértését az ügyfelek kiszolgálásában, nem meglepő, hogy velük együtt jóval többet nyújthatunk a közvetlen értékesítésnél.”

Mit jelent az új partner program a Delta számára?

„Az új HP program nagy kihívást jelent számunkra, hiszen rámutat azokra a területekre, ahol további fejlődésre lenne szükség. Ugyanakkor nagy lehetőséget is rejt magában ez az új kezdeményezés, mivel segít abban, hogy tovább szakosodjunk és specializálódjunk s ezáltal még inkább testre szabott megoldásokat nyújthassunk ügyfeleinknek” – mondta Brandhuber István, a Delta Elektronik Kft. ügyvezető igazgatója.

„A HP új kezdeményezése egyben segít egy pozitív jövőkép kialakításában is, ugyanis hiszünk abban, hogy a szakmai fókuszok kijelölése, a tudatos képzés és a folyamatos továbbképzés a folyamatos üzleti fejlődés záloga. Ügyfeleink számára is nagy segítséget jelent a program, hiszen segít eligazodni az egyes területekre specializálódott szállítók kiválasztásában” – tette hozzá Brandhuber István.

„Számunkra a program egyet jelent a disztribúciós csatornában, az ügyfél kiszolgálási és szakmai hozzáértési szint mentén történő rendrakással. Ezért különösen üdvözöljük azt, hogy a HP olyan partneri minősítéssel honorálja eddigi és jövendőbeli tevékenységünket, amely markáns megkülönböztetést biztosít nekünk.” – mondta Kasos Mihály, a Flag Informatikai Rt. vezérigazgatója.

„A Synergon Informatika Rt. a HP Magyarország egyik legrégebbi partnereként bízik abban, hogy az új Kiemelt Partner Program átláthatóbbá teszi a végfelhasználók számára a HP Partneri hálózatát és világosabbá azokat a kiválasztási szempontokat, amelyek mentén a számukra legmegfelelőbb szállítót kiválasztják.”

Systrend Rt. vezérigazgatója, Dr. Podoletz György szerint „A kiemelt partneri program nemcsak a követelmények teljesítését jelenti a partner számára, hanem azt is, hogy a HP támogatást is nyújt partnereinek. A program következetes végrehajtásával jelentősen nőhet a szakszerű, komoly hozzáadott értéket tartalmazó partneri tevékenység megbecsülése.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés