Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Telekom: újabb támogatások

Dotkom

Magyar Telekom: újabb támogatások

A Magyar Telekom novemberi kuratóriumi ülésének eredményei.

Hóvirág Alapítvány: 2.100.000 Ft
Remény a Gyermekeinkért Közhasznú Alapítvány: 1.000.000 Ft
Schulek Vilmos Alapítvány: 1.750.000 Ft
Vakrepülés Színjátszó Egyesület: 854.000 Ft

Hóvirág Alapítvány
A közhasznú szervezet célja a szociálisan rászoruló intézmények, beteg emberek támogatása, hiszen az orvosi elhivatottság mellé nem elég az odaadás, hanem a korszerű felszerelés is fontos. Az alapítvány a Pécsi Klinika koraszülött-intenzív osztályát kívánja segíteni 2 db speciális lélegeztető géppel, melyhez a Magyar Telekom segítségét kérte.

Remény Gyermekeinkért Közhasznú Alapítvány
A 2005. május óta működő alapítvány a Budai Gyermekkórház számára gyűjt adományokat, hogy azokból életmentő készülékeket vásároljanak. A jelenleg használatban lévő polateszt szemvizsgáló készülék, melyet le akarnak cserélni, a gyermekszemészeti vizsgálatok igen fontos eszköze, ám 28 éves, így meghibásodás esetén már nem javítható.

Schulek Vilmos Alapítvány
A nagyhírű tanszékvezető professzorról elnevezett szervezet az oktató-, gyógyító-, valamint kutatómunka elősegítését tűzte ki célul, továbbá alapvető törekvésük, hogy a gyógyuláshoz a megfelelő környezetet is biztosítsák. A Semmelweis Orvostudományi Egyetem II. Szemklinika alapítványa két diagnosztikai berendezés támogatásáért fordult a Magyar Telekom Hozzáad program kuratóriumához.

Vakrepülés Színjátszó Egyesület
A Vakrepülés Színjátszó Egyesület 1998-ban alakult látássérült fiatalok közreműködésével. Közel három éves előkészület után hazánkban egyedülálló módon először sikerült létrehozni egy, a sötétben zajló interaktív előadást, mely a közönség bevonásával játszódik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés