Connect with us

Hirdetés

technokrata

TELE2: újabb mobilszolgáltató akvizíciója Oroszországban

Dotkom

TELE2: újabb mobilszolgáltató akvizíciója Oroszországban

A hazánkkal szomszédos országokat nézve Ausztriában a TELE2 a vonalas hang- és ADSL szolgáltatás mellett már GSM telefonálási lehetőséget is kínál.

A vezető alternatív pán-európai telekommunikációs cég, a TELE2 bejelentette az oroszországi Lipetsk Mobile megvásárlását. A mobilpenetráció a régióban körülbelül 50%, jó potenciális növekedési esélyekkel. Lars-Johan Jarnheimer, a TELE2 vezérigazgatója elmondta: „A Lipetsk Mobile és egyúttal GSM licencének megvásárlásával egy újabb lépést tettünk a TELE2 fejlődése érdekében, azután, hogy további 12 orosz régióban már sikeresen elindult mobilszolgáltatásunk.”

A hazánkkal szomszédos országokat nézve Ausztriában a TELE2 a vonalas hang- és ADSL szolgáltatás mellett már GSM telefonálási lehetőséget is kínál, továbbá nemrégiben indult el Horvátországban is mobilszolgáltatása. A cég stratégiája új piacra belépést követően, hogy jelentős ügyfélbázist építsen egy területen, mint például a vonalas hangszolgáltatás, később pedig más telekommunikációs szolgáltatásokat ajánljon a már meglévő ügyfeleknek, miközben hosszú távú, stabil ügyfélkapcsolatot alakít ki kedvező árai és a jó minőség révén.

Ezzel összhangban a TELE2 Magyarországon már olcsóbb betárcsázós Internetet is kínál a T-Com körzeteiben, miközben mára az ország egész területéről regisztrálhatnak azok, akik kedvező díjakkal szeretnének telefonálni.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés