Connect with us

Hirdetés

technokrata

Magyar Minőség Háza Díjat nyert a SZÁMALK

Dotkom

Magyar Minőség Háza Díjat nyert a SZÁMALK

Az oktatási intézmények közül az idén a SZÁMALK bizonyult a legjobbnak.

A Magyar Minőség Társaság Magyar Minőség Háza Díjjal tüntette ki a SZÁMALK Oktatási és Informatikai Rt.-t. Az egyesület több mint egy évtizede támogatja a hazai gazdálkodók azon törekvését, hogy kiemelkedő minőségű termékeik, szolgáltatásaik minél szélesebb körben váljanak ismertté. Ezt a hagyományt követve írta ki közös pályázatát a Magyar Minőség Társaság és a Fogyasztóvédelmi Főfelügyelőség.

A szabadalmaztatott, nívós díjért eséllyel indulhatott minden, Magyarországon harmadik fél által tanúsított minőségirányítási rendszerben gyártott, kiemelkedő minőségű termék vagy Magyarországon nyújtott szolgáltatás. A pályázatokat – mint minden évben – az idén is független szakértőkből álló zsűri bírálta el, mely különös tekintettel volt arra, hogy a hazai kis- és középvállalkozások kellő súllyal érvényesüljenek.

Az oktatási intézmények közül az idén a SZÁMALK az „oktatás, és az oktatáshoz szükséges tananyagok, tematikák”-témakörében bizonyult a legjobbnak. Szempont volt az értékelés során, hogy a cégek rugalmas, nyitott szerkezetben működjenek, mellyel képesek reagálni a gyorsan változó piaci igényekre.


A vállalat oktatási tevékenysége az általános iskolai képzéstől az MBA diplomáig terjed, a hagyományos tantermi oktatástól az internetes távoktatásig, magyar és angol nyelven egyaránt. A hazai oktatási intézmények közül elsőként rendelkeznek a Microsoft Gold Certified Partner for Learning Solution minősitéssel. A SZÁMALK Oktatási és Informatikai Rt, illetve az általa létrehozott alapítványok, gazdasági társaságok jogi keretében az oktatás szervezeti egységei:

  • School of Economic Studies: főiskolai üzleti képzés angol nyelven a SZÁMALK – University of Hertfordshire együttműködés keretében;
  • Közgazdasági főiskolai képzés: a Budapesti Corvinus Egyetemmel közös képzés;
  • Gábor Dénes Főiskola;
  • SZÁMALK Továbbképzés: termékorientált informatikai továbbképzés, hivatalos vizsgaközpontok működtetése, felnőttképzés;
  • SZÁMALK Szakközépiskola: közép és felsőfokú szakképesítés;
  • International School of Budapest: Nemzetközi általános iskola és kéttannyelvű általános iskola;
  • SZÁMALK Open Business School: MBA diploma;
  • SZÁMALK -Syscomp Kft (Kolozsvár): informatikus képzés;
  • YU-SZÁMALK (Szabadka): informatikus képzés.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés