Connect with us

Hirdetés

technokrata

Check Point: integrált antispyware-védelem a végpontokon

Dotkom

Check Point: integrált antispyware-védelem a végpontokon

Az Integrity Anti-Spyware integrációja leegyszerűsíti a PC-k biztonsági felügyeletét valamint fejlett védelmet biztosít a kémprogramok ellen.

A Check Point Software Technologies bemutatta a kémprogramok elleni védelmet kínáló Integrity Anti-Spyware-t, amely szervesen illeszkedik a Check Point Integrity-be. A termék egyetlen kliensben elérhető (teljes mértékben integrált anti-spyware-t is tartalmazó), átfogó végponti biztonsági megoldást kínál az ügyfelek számára. Az anti-spyware és a végponti biztonság egyesítésével leegyszerűsödik a PC biztonság-felügyelete, mivel elérhetővé válik valamennyi végponti biztonsági funkció egyetlen kliens csomagban, valamint azok egyetlen központi szerverről történő felügyelete.

A spyware (kémprogram) egy olyan program, amely a felhasználó és a vállalat konkrét engedélye nélkül küld információkat a felhasználóról, annak viselkedéséről, a számítógép-rendszerről, illetve annak használatáról. A National Cyber Security Industry Alliance jelentése szerint 10 PC-ből 8 kémszoftverrel fertőzött. A Hewlett Packard (HP) óvatos becslése szerint esetenként 130 dolláros kárt okoznak a kémszoftverek a vállalatoknak.

Az Integrity Anti-Spyware felderíti a kémprogramokat és automatikusan karanténba helyezi, vagy törli ezen fenyegetéseket. Mindez kombinálva a Check Point SmartDefense Anti-Spyware szolgáltatásával, biztosítja az ügyfelek számára a DefenseNet által biztosított, valós idejű kémprogram adatokon alapuló, kifinomult anti-spyware védelmi frissítéseket. A DefenseNet egy dinamikus ´zero-hour´ rendszer, amely a felmerülő támadások elleni proaktív védelemre bíztatja a Zone Labs ZoneAlarm felhasználók millióinak közösségét.

Mindezeken kívül, az Integrity Anti-Spyware kibővíti az Integrity már létező kém- és más rosszindulatú programok, köztük férgek, vírusok és más fenyegetések elleni védelmét. A piacvezető tűzfal-védelem, az alkalmazás és hálózat hozzáférés kontroll, az anti-spyware, és az azonnali üzenetküldés-biztonság kivételes kombinációja, valódi üzleti értéket biztosító technológiát kínál az ügyfelek számára.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés