Connect with us

Hirdetés

technokrata

A forráskereső

Dotkom

A forráskereső

A www.lendulet portál egyik legnépszerűbb eleme a ´Forráskereső´ program.

Több mint félmillió látogató kereste fel november 7-ig 2005. április 25-i indulása óta a Gazdasági és Közlekedési Minisztérium lendület portálját. (www.lendulet.hu). A honlap létrehozásának célja az volt, hogy egy helyen lehessen elérni a pályázati lehetőségeket, az államilag támogatott hiteleket és egyéb forrásokat is. A portál a kis és középvállalkozások, az önkormányzatok és a civil szféra számára egyaránt kínál forráslehetőségeket.

A www.lendulet portál egyik legnépszerűbb eleme a ´Forráskereső´ program, melynek segítségével az egyes vállalkozók és az önkormányzatok kiválaszthatják fejlesztési céljaikhoz illeszkedő forrástípusokat.

A fejlesztés során törekedtek a felhasználóbarát kialakításra, ezért a böngészők rendelkezésére állnak egyéb hasznos információk (szabályozás, pályázatírók jegyzéke) és online ügyfélszolgálatnak is elküldhetik kérdéseiket. Az érdeklődő világháló használók konkrét, már támogatási szerződéssel rendelkező projekteket is megismerhetnek, interjúkon keresztül.

Az online, webes feldolgozás lehetővé teszi a jövőben is, hogy folyamatosan frissített formában, naprakészen kerüljenek az információk vállalkozókhoz.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés