Connect with us

Hirdetés

technokrata

MultiSoft: Navision bevezetés a Scandinavian Tobacco Hungary-nél

Dotkom

MultiSoft: Navision bevezetés a Scandinavian Tobacco Hungary-nél

A budaörsi székhelyű, dohányáru-nagykereskedelemmel foglalkozó magyarországi leányvállalat üzletmenetének még sikeresebbé tétele érdekében integrált vállalatirányítási rendszert vezetett be a MultiSoft segítségével.

A Skandinavisk Tobakskompagni (www.st.dk) vállalatot 1961-ben alapították Dániában három nagy dohánycsalád fúziójával. A Társaság óriási sikereket ért el a Skandináv térségben, Görögországban, a balti országokban, a Cseh Köztársaságban és Lengyelországban, ezek után természetes volt, hogy európai terjeszkedését Magyarországon folytatja. Fogyasztóink Európa-szerte élvezik széles termékválasztékunkat, a kiemelkedő minőségű prémium márkáktól a jó minőségű termékekig.

A Scandinavian Tobacco Hungary Kft. vezetősége a múlt év végén döntött a Microsoft Navision integrált vállalatirányítási rendszerének bevezetéséről, és 2005. márciusában éles üzemben megindult a rendszer használata. Fél éves tesztidőszak után a cég vezetősége elégedett a szoftver által nyújtott előnyökkel.

„A vállalat külföldi testvércégei több országban szintén a Microsoft Navision szoftverének segítségével teszik áttekinthetővé a pénzügyi és készletgazdálkodási rendszerüket, így Magyarországon is kézenfekvő volt, hogy ezt a már jól bevált, világszerte is több ezer vállalatnál használt ERP-rendszert válasszuk” – mondta Simon Viktória, a Scandinavian Tobacco Hungary Kft. főkönyvelője. „Ugyancsak a Microsoft Navision mellett szólt annak felhasználóbarát kezelőfelülete, könyvelőbarát jelentései és könnyű programozhatósága. Emellett fontos szempont volt az is, hogy a szoftvert a lehető legjobban ismerő, tapasztalt partnert bízzunk meg a testreszabással és támogatással – cégünk vezetősége tehát a MultiSoft Kft mellett döntött.

A MultiSoft tanácsadója, Both Katalin mind az előkészítés, mind a bevezetés során kiválóan felmérte a helyzetet, és segítségével olyan integrált megoldást kaptunk, melyhez a rendszerbe egyszer bevitt adatokhoz, információkhoz a hozzáférés megfelelő formában biztosított és azokból a kötelező formájú összesítők és a cégvezetés igényeinek megfelelő vezetői információk – akár HTML-formátumban – a Microsoft Navison rendszer keretében készülnek és hozzáférhetőek.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés