Connect with us

Hirdetés

technokrata

TELE2: 100%-os lefedettség november 3-ától

Dotkom

TELE2: 100%-os lefedettség november 3-ától

A Hungarotel területén a TELE2.

Immáron további 5 körzetben, a Hungarotel területén is elérhetővé válik a TELE2 hangszolgáltatása. Ezáltal a TELE2 olcsó percdíjai már Magyarország teljes területén elérhetőek váltak.

A TELE2 szolgáltatási területe bővülésének eredményeképp a Hungarotel teljes szolgáltatási területén, Békéscsaba, Orosháza, Pápa, Sárvár, Salgótarján és az ezen városokhoz tartozó primer körzetek vezetékes telefon-előfizetői élvezhetik mától az olcsóbb vezetékes percdíjakat.

„Ezzel a jelentős lépéssel elértük, hogy ügyfeleink az ország teljes területén igénybe vehessék kedvező percdíjainkat, és a piaci verseny révén az előfizetők olcsóbb vezetékes telefonálási lehetőséghez jussanak. Bízunk benne, hogy a Hungarotel területén lakók is kedvezően fogadják a TELE2-t, és itt is népszerűek lesznek szolgáltatásaink.” – mondta Laczkó Tóth Gergely ügyvezető igazgató.

A TELE2 alapvető stratégiája, hogy a minőségi szolgáltatás mellett könnyen átlátható, kedvező percdíjakat kínál ügyfelei számára rejtett költségek, telefonszám változtatása vagy hűségnyilatkozatok aláírása nélkül. A 1202-es ingyenes telefonszámon történő regisztráció után az ügyfél a 1502-es előhívószám tárcsázásával telefonálhat a TELE2-vel.

A 25 Európai országban jelenlevő, és a több mint 30 millió ügyfelet kiszolgáló svéd cég az elmúlt egy évben Magyarország egyik legnagyobb vezetékes alternatív telefonszolgáltatójává vált a lakossági piacon, és mára többszázezer ügyfél veszi igénybe szolgáltatásait.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés