Connect with us

Hirdetés

technokrata

Új vezető a Vatera.hu-nál

Dotkom

Új vezető a Vatera.hu-nál

Valner Szabolcs a jövő évtől külföldön folytatja pályafutását, és stratégiai tanácsadóként vesz rész az aukciós oldal munkájában.

A www.vatera.hu csapata októberben új taggal bővült. Gerő Viktor az operatív irányítás és webes fejlesztések koordinációja mellett Valner Szabolcs, regionális vezető feladatait is átveszi. Valner Szabolcs a jövő évtől külföldön folytatja pályafutását, és stratégiai tanácsadóként vesz rész az aukciós oldal munkájában. Csupor Erik a Vatera.hu Kft. ügyvezetője változatlanul a B2C területek fejlesztéséért felelős.

Gerő Viktor az elmúlt 5 évben, a többségi tulajdonában lévő VICTORINET Internet Kft.-t vezette. A cég internetes megjelenések tervezésével, kivitelezésével és online marketing tervek készítésével foglalkozik. Jelentősebb referenciái közé tartozik a www.citroen.hu vagy a www.fagor.hu. Ezt megelőzően a MatávNet Rt. webfejlesztési vezetője, előtte a Carnation Consulting projektvezetője volt. Gerő Viktor nevéhez fűződik a MatávNet színeiben elkészült www.matav.hu, www.rtlklub.hu vagy számos Matáv eszköz site, brand site.

A piacvezető cég menedzsmentjének bővülésétől és a feladatok hatékonyabb szétosztásától a dinamikusabb növekedését várja. A cég a jövőben még nagyobb figyelemmel kíséri a felhasználói igények kielégítését és a webes fejlesztéseket, melyek elsődleges célja a piactér biztonságának további fokozása. A jövőben nagyobb hangsúlyt fektetnek a marketing programokra, hisz a www.vatera.hu oldal – nyári marketing akciójának köszönhetően – elérte, majd meghaladta a 110.000 regisztrált felhasználószámot!



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés