Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az APC felvásárolta a NetBotz vállalatot

Dotkom

Az APC felvásárolta a NetBotz vállalatot

A NetBotz, Inc. felvásárlásával az APC tovább bővíti NCPI szolgáltatásait.

Az American Power Conversion (APC) bejelentette, hogy 31 millió dollárért felvásárolta a NetBotz Inc.-t, az IP-alapú környezet- és videofelügyeleti megoldásokat gyártó texasi vállalatot. Az APC a NetBotz adatközponti környezet- és videofelügyeleti megoldásait ezentúl beépíti díjnyertes InfraStruXure architektúrájába, így az APC ügyfelei olyan, aktív felügyeletet és korai figyelmeztetéseket biztosító platformhoz jutnak, amely még a rendszerleállás bekövetkezése előtt képes azonosítani és kezelni a berendezések működését veszélyeztető eseményeket.

Az IT fizikai biztonság a hálózati rendszergazdák számára elsődleges fontosságú. A NetBotz termékei biztosítják az infrastruktúrák rendelkezésre állását: védik a környezeti veszélyektől, például a magas hőmérséklettől, a vízszivárgástól, az emberi hibáktól, a szabotázstól, valamint a radioaktív és kémiai anyagoktól. A NetBotz felügyeleti készülékei – a szervertermektől a LAN szekrényeken át a nagyméretű adatközpontokig – minden típusú IT környezetet képesek figyelemmel kísérni. Egy tipikus NetBotz megoldás báziskészülékből, az abba integrált környezeti szenzorokból, egy színes kamerából és érzékelő bővítményekből áll.

A NetBotz termékei ezentúl az APC hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrájának (network-critical physical infrastructure – NCPI) kínálatát és szolgáltatásait erősítik. A NetBotz teljes körű biztonsági felügyeletet nyújtó termékcsomagja új szoftverfelügyeleti lehetőségekkel, videomegfigyeléssel és számos környezeti érzékelővel egészíti ki az APC InfraStruXure architektúráját.

„A NetBotz vállalat felvásárlásával ügyfeleinknek az eddiginél is átfogóbb megoldást tudunk kínálni: az áramellátástól, hűtéstől és cserélhető tárolóktól a teljes NCPI felügyeletig mindent tudunk biztosítani, amire szükség lehet az adatközpont infrastruktúrákkal kapcsolatban. Az APC disztribúciós csatornáinak köszönhetően az innovatív NetBotz termékek eladási lehetőségei nagymértékben nőnek, az APC pedig megerősítheti pozícióját a hálózat-kritikus fizikai infrastruktúrák 7 milliárd dollárosra becsült piacán” – mondta Rodger B. Dowdell Jr., az APC elnök-vezérigazgatója.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy egyesíthetjük erőinket az APC vállalattal, az adatközpont piac kimagasló szereplőjével. Az APC InfraStruXure architektúrája egyértelműen forradalmasítja az adatközpontok vállalati kiépítésének mai módszereit, termékünk pedig hatékonyan egészíti ki az InfraStruXure megoldást” – nyilatkozta Tom Goldman, a NetBotz elnök-vezérigazgatója.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés