Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kritikus fontosságú adatok védelme a kommunikációban

Dotkom

Kritikus fontosságú adatok védelme a kommunikációban

Egy gazdasági szervezet kritikus fontosságú, nem publikus adatainak 90%-a érhető el kommunikációs és csoportmunka rendszerein. A vírusok 88%-a terjed e-mailen keresztül, és számuk 4 év múlva várhatóan több mint négyszeresére nő.

A vállalati kommunikáció folyamataiban a biztonság kiemelt szerepet tölt be, hiszen egy gazdasági szervezet kritikus fontosságú, nem publikus adatainak 90%-a érhető el kommunikációs és csoportmunka rendszeren keresztül. A vírusok 88%-a terjed e-mailen keresztül, és számuk 4 év múlva várhatóan több mint négyszeresére nő. A Novell mindig is kiemelt figyelmet szentelt csoportmunka eszközének biztonságára: a 15 éves Novell GroupWise rendszer három fő jellegzetessége mindig is a biztonság, a stabilitás és az alacsony költség volt. A Novell GroupWise 7 az iparág legbiztonságosabb és legmegbízhatóbb együttműködési platformjává lépett elő.

A Novell GroupWise 7 több operációs rendszeren is használható, és folyamatos, új fejlesztésekkel biztosítja a felhasználók termelékenységének növekedését. Az elérhető legmagasabb fokú biztonság, megújult kezelőfelület, 3 dimenziós érzetet keltő új ikonok, továbbfejlesztett Microsoft Outlook támogatás valamint a GroupWise futtatásához szükséges SUSE Linux Enterprise Server licensz biztosítja, hogy az ügyfelek kisebb költségekkel és nagyobb termelékenységgel működhessenek.

Biztonság
A GroupWise egy bevált, nagyon megbízható architektúrára épül, ami segít az állásidő minimálisra csökkentésében. A partnertermékekkel integrált működése során felismeri és eltávolítja a vírusokat, még mielőtt azok hatással lennének az üzletmenetre és a hatékonyságra. A CERT.org 2005. júliusi felmérése szerint a főbb versenytársaknál 357 illetve 72 dokumentált támadást regisztráltak, míg a GroupWise rendszerében mindössze 9-et.

Megújult kezelőfelület
A GroupWise 7-ben számos új funkció és továbbfejlesztett szolgáltatás jelent meg, és megjelenésében is új formát öltött. Új ikonok keltenek 3 dimenziós érzetet, és minden felhasználó több naptárt használhat, amelyek kezelését testreszabható színkódolás teszi könnyebbé. Az egész napos programok funkció leegyszerűsíti az események és feladatok időrendjének összeállítását. A natív Outlook-támogatás, a nagyobb gyártók termékeit felölelő PDA-integráció, a kliens programmal integrált vállalati azonnali üzenetküldő szolgáltatás és a továbbfejlesztett API-k tovább bővítik az új funkciók körét, amelyek a GroupWise 7-et egyedivé teszik.

Megbízhatóság
Egy 2005 februárjában készült felmérés szerint a GroupWise felhasználók 52 százaléka állította, hogy az elmúlt hat hónapban nem kellett újraindítania GroupWise-rendszerét, 87 százalékuk pedig 10 óránál kevesebb nem tervezett leállásról számolt be évente.

Rugalmasság és hatékonyság
A GroupWise 7 a legjobb kommunikációs és együttműködési megoldásokat kínálja, és ugyanakkor minimalizálja a rendszer implementációs, felügyeleti és karbantartási költségeit. A GroupWise 7 jelentősen segíti a rendszeradminisztrátorok munkáját. Egyetlen GroupWise adminisztrátor akár 10.000-nél is több felhasználót képes kezelni – van olyan rendszergazda, aki jelenleg is több mint 20.000 felhasználót felügyel. A GroupWise terhelhetősége nagyobb, mint a legtöbb konkurens terméké – ezzel csökkennek a hardverbeszerzési és felügyeleti költségek



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés