Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az SAP Hungary új KKV marketing menedzsert üdvözöl csapatában

Dotkom

Az SAP Hungary új KKV marketing menedzsert üdvözöl csapatában

A menedzser elsődleges feladata a kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One, valamint a középvállalatoknak kínált mySAP All-in-One megoldáscsomagok marketingje.

Az SAP Hungary bejelentette, hogy a jövőben Karkiss Gergely (29) felel majd a kis- és középvállalati SAP vállalatirányítási megoldások marketing támogatásáért. Az SAP számára kiemelkedő fontosságú KKV- szektor marketing felelőseként a menedzser elsődleges feladata a kisvállalatok számára kifejlesztett SAP Business One, valamint a középvállalatoknak kínált mySAP All-in-One megoldáscsomagok értékesítésének marketing oldalról történő segítése lesz, szoros együttműködésben az SAP kis- és középvállalati értékesítő csapatával.

A szakember karrierjét 1999-ben a Konica Minolta Magyarország Kft-nél kezdte, ahol több területen is tapasztalatot szerzett: kezdetben kereskedelmi tanácsadóként, később termékmenedzserként tevékenykedett, majd 2005. szeptemberéig a cég marketing vezetői posztját töltötte be.

Karkiss Gergely felsőfokú tanulmányait a Nyugat-Magyarországi Egyetemen végezte, ahol mérnöki diplomát szerzett. Szabadidejében sportolni és olvasni szeret leginkább.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés