Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Webroot Spy Sweeper elnyerte a Smart Computing magazin különdíját

Dotkom

A Webroot Spy Sweeper elnyerte a Smart Computing magazin különdíját

“… A Spy Sweeper a mai piacon levő legjobb választás” – Smart Computing magazin.

2005. szeptember 7-én a Smart Computing magazin a legjobb választásnak titulálta a Webroot Spy Sweepert, melyet a képrogram-elhárító szoftverek piacvezetője, a Webroot készített. A díjat 2005. októberében hozza nyilvánosságra a Smart Computing magazin, ahol egy mélyreható kémprogram-védelemről szóló elemzésben a Webroot Spy Sweeper 4.0 jobbnak bizonyult az eTrust PestPatrol 2005-nél, a Microsoft Windows AntiSpyware-nél, a Spybot Search & Destroy-nál és az Ad-Aware SE Personal 1.06-nál is.

„A könnyű üzembe helyezés és az intuitív kezelőfelület, valamint a 24 órás folyamatos ellenőrzés és a mélyreható vizsgálat jelenti azt a többletet amelyek miatt ez a program felülmúlja a piacon levő legátfogóbb kémprogram elhárító eszközöket is” – jegyezte meg a Smart Computing kritikusa Jeff Dodd.

Akárcsak a tesztgyőztes elődeit, a Spy Sweeper 4.0-t is úgy tervezték, hogy hatékony védelmet nyújtson a felhasználóknak a legkártékonyabb kémprogramok ellen. A Spy Sweeper 4.0 – melyben megtalálható a Smart Shield, az ipar legfejlettebb valósidejű védelmi technológiája, valamint a Phileas, a Webroot automatizált kémprogram kutató rendszere, melynek feladata az interneten található kémprogramok felkutatása és azonosítása – az egyetlen olyan kémprogram elhárító, amely felismeri és eltávolítja a legnagyobb fenyegetést jelentő kémprogramokat, köztük a CoolWebSearch-öt (CWS), a Look2Me-t, az Elitebar-t és az Istbar-t.

A Webroot Spy Sweeperhez itthon magyar nyelvű támogatást nyújt a Nollex Kft., a termék magyarországi disztribútora.

„Nagy megelégedésünkre szolgál, hogy a Smart Computing is osztozik több millió ügyfelünk megbecsülő véleményén, amit a Spy Sweeper által nyújtott robusztus védelem iránt tanúsítanak”, mondta David Moll, a Webroot vezérigazgatója. „Ahogy a kémprogramok fenyegetése egyre újabb csatornákon mindinkább elterjed, a Webroot mindent elkövet annak érdekében, hogy egy lépéssel a bűnözők előtt járjon, és a legfejlettebb kutatások és technológiák segítségével, megelőző módszerekkel védje a felhasználókat.”

A Webroot vállalati kémprogram elhárítója is nagy tetszésnek örvend: a Webroot Spy Sweeper Enterprise, melynek segítségével a rendszergazdák központilag menedzselhetik a biztonsági fenyegetések elleni védelmet, több mint kétmillió licencértékesítéssel rendelkezik a 2004. júniusi indulása óta.

A Smart Computing egy havilap, melynek célja segíteni a felhasználók PC-n történő munkavégzését. Az 1990-ben PC Novice néven alapított újság nagy hangsúlyt fektet az oktató jellegű cikkekre, valamint a technikai terminusok angol nyelvű magyarázatára. A Spy Sweeper 4.0-ról szóló teljes cikk megtalálható a www.smartcomputing.com címen.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés