Connect with us

Hirdetés

technokrata

Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója, a kirowski és a HP Magyarország közös adományozása

Dotkom

Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója, a kirowski és a HP Magyarország közös adományozása

Közösen adományozott öt, teljesen felszerelt HP asztali számítógépet egy szegedi általános iskolának Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója – jótékony célra fordítva ezzel a közelmúltban kapott Neumann János-díjjal járó összeget – valamint a kirowski és a HP Magyarország.

Egy szegedi általános iskolát támogat informatikai eszközökkel magánszemélyként Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója, valamint két magánvállalkozás: a kirowski és a HP Magyarország. „Az informatikai oktatás civil támogatásának fontosságára kívánunk ezzel a cél nagyságához mérten természetesen jelképes felajánlással rámutatni.” – mondta Kovács Zoltán.

A támogatás Kovács Zoltán vezérigazgató által felkínált része a digitális marketing és e-business piac fejlesztésért odaítélt Neumann János-díjjal járó pénzösszegből valósult meg, a fennmaradó rész a kirowski és a HP Magyarország felajánlása. A ”Neumann János-díj az Információs Társadalomért” elnevezésű szakmai díjat az informatika, a számítástechnikai kultúra és az információs társadalom fejlesztése területén végzett kimagasló tevékenység elismerésére alapította és adományozza évente Kovács Kálmán informatikai és hírközlési miniszter.

A számítógépek átadására 2005. szeptember 8-án került sor a szegedi Tabán Általános Iskola aulájában Kovács Zoltán, a kirowski vezérigazgatója és Molnár Imre, a HP Magyarország vezérigazgató-helyettese, a Személyi Számítógépek Üzletág igazgatója jelenlétében. Továbbá részt vett az ajándékozáson Dr. Pászti Ágnes képviselő, Dr. Révész Mihály, a Szegedi Önkormányzat Oktatási Bizottságának elnöke és Dr. Újhelyi István országgyűlési képviselő.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés