Connect with us
Hirdetés

technokrata

Ütésálló merevlemez a notebookokban

Dotkom

Ütésálló merevlemez a notebookokban

Fogyasztói kezdeményezésre a Dell választható hard drive-típust tesz elérhetővé bizonyos notebook készülékeihez, olyan fogyasztók részére, akik fejleszteni szeretnék gépük rendszer-és adatvédelmét. Leghamarabb a Latitude D610 notebook és a Dell Precision M20 mobil munkaállomás lesz ellátható ütésálló, 30 GB-os merevlemezzel.

A speciális hard drive olyan különleges tompítóanyag beépítésével készül, amely 145%-kal javítja a számítógép ütésállóságát. Az új fejlesztés kiegészíti a Strike Zone technológiát, mely alapfelszerelés a legtöbb Dell mobil platform esetében, amely megvédi a merevlemezt a mindennapos ütődések és rázkódások során. Azon fogyasztóknak van leginkább igényük arra, hogy a notebookok nagyobb igénybevétellel szemben is ellenállóak legyenek, akik a hadsereg, a mentőszolgálat, tűzoltóság és rendőrség kötelékében, illetve az oktatás és kutatói munka területén dolgoznak.

„A Dell örömmel tesz eleget a fogyasztók által kezdeményezett kihívásoknak, és azt a célt tűzte ki, hogy a high-end technológiákat a mainstream részévé teszi.” – nyilatkozta Gretchen Miller, a worldwide notebook marketing igazgatója. „Jelenlegi Latitude és Dell Precision mobil platformjaink, melyek Tri-Metal házban, megerősített LCD hátlappal és cseppálló billentyűzettel kerülnek a fogyasztókhoz, folytatják a tartósság a Dellre jellemző tradícióját, és a jövőben is ezen dolgozunk majd.”

A Dell ragaszkodik a legszigorúbb minőségi és megbízhatósági előírásokhoz. A cég egy-egy új notebook modellt 10.000 óra tesztelésnek vet alá a fejlesztés során. A készülékeknek különböző típusú ütéseknek, ejtéseknek és rázkódásoknak kell ellenállnia, nem beszélve az extrém hőmérsékleti behatásokról és a folyadék-kiömlésről.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

IoT-Magazin.hu

Kütyük

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés
Hirdetés