Connect with us

Hirdetés

technokrata

MasterCard a Sziget 2005 Fesztiválon

Dotkom

MasterCard a Sziget 2005 Fesztiválon

A Sziget 2005 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek 8 jegypénztárban bankkártyával is megválthatják napijegyüket.

Immár harmadik éve jelenik meg a MasterCard Europe kártyatársaság Európa egyik legnagyobb szabadtéri eseményén, a Sziget Fesztiválon. A rendezvényre látogatók ebben az évben is megválthatják napijegyüket bankkártyával, a vásárlást igazoló bizonylatot pedig azonnal ajándékra válthatják a MasterCard sátorban. Idén sem marad ki a tavalyi év nagy slágere, a csocsó. Sőt, a szigetlakók minden nap összemérhetik tudásukat, ha pedig közben megszomjaznának, kedvükre válogathatnak a MasterCard bár itallapjáról.

A Sziget 2005 Fesztivál ideje alatt a magyar és külföldi vendégek 8 jegypénztárban bankkártyával is megválthatják napijegyüket, melyből hét a Szigeten a K-hídnál, egy pedig a Jászai Mari téren található. Emellett eligazítást kaphatnak arról, hogy milyen MasterCard ajándékokra jogosultak. A Nagyszínpad mellett található MasterCard Sátorban egy adatlap kitöltésével és a kártyás fizetést igazoló bizonylat benyújtásával a napijegyüket bankkártyával megváltó látogatók azonnal ajándékot kapnak.

A fesztivál területén a „Szigetelők” a MasterCard Bárban is használhatják plasztikjukat. Három, bankkártyával vásárolt frissítő után pedig meglepetés jár. Az ismert és közkedvelt italvariációkat kortyolgatva a játékos kedvű szigetlakók 6 csocsóasztalnál mérhetik össze tudásukat egy csocsóbajnokság keretén belül. Az abszolút győztes páros tagjai egy-egy Jürgen Klinsmann által dedikált focilabdát vihetnek haza.

A szervezők és a MasterCard azokról is gondoskodnak, akik a valódi labdarúgást kedvelik jobban: a bárban egy hatalmas kivetítőn az elmúlt néhány év legjobb focimérkőzéseinek emlékezetes pillanatait eleveníthetik fel.

Mihalszky Anikó, a MasterCard Europe Közép-Kelet-európai regionális marketing menedzsere elmondta: „Hűségük viszonzásául idén is lehetőséget kívánunk biztosítani a MasterCard, MasterCard Electronic és Maestro kártyabirtokosoknak a gyors, kényelmes és biztonságos jegyvásárlásra a Szigeten. Szeretnénk ebben az évben ismét különlegessé és emlékezetessé varázsolni a látogatók számára a Szigeten eltöltött időt. A sport és a zene nemzetközi nyelv az emberek között, ezért is fontos a MasterCardnak, hogy kártyabirtokosainak felejthetetlen élményt biztosítson.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés