Connect with us

Hirdetés

technokrata

Microsoft díj az Exact Software-nek

Dotkom

Microsoft díj az Exact Software-nek

Az Exact e-Synergy a ´A világ leginnovatívabb szoftver megoldása´.

Az Exact Software nyerte el a “A világ leginnovatívabb szoftver megoldása” címet a Microsoft idei Partnerkonferenciáján. A minden évben megrendezésre kerülő Partnerkonferenciáján a Microsoft elismerésben részesíti azokat a partner cégeit, amelyek Microsoft alapon fejlesztik üzleti vagy lakossági célú innovatív megoldásaikat.

A díjnyertes Exact e-Synergy egy web-alapú “kollaborációs platform”, amelyet jelenleg több ezren használnak napi munkájuk során; 26 nyelven, több mint 126 országban érhető immár el.

„Rendkívül megtisztelő ez az innovációs díj.” – mondta Rajesh Patel, az Exact Software vezérigazgatója. „Az Exact Software a kezdetek óta elkötelezte magát amellett, hogy felhasználóbarát és innovatív megoldásokkal jelenjen meg a piacon. Az elmúlt időkben az iparágban tapasztalt erős konszolidáció ellenére sem csökkent az Exact meggyőződése abban, hogy a fenntartható növekedés igazi motorja a folyamatos termékfejlesztésben rejlik. Úttörőnek számító fejlesztéseinknek, mint például az Exact e-Synergy, valamint világszerte jelenlévő szakembereinknek köszönhetően egyedülálló üzleti szoftver megoldásokat tudunk biztosítani ügyfeleinknek.”

Az e-Synergy egy olyan üzleti folyamat menedzsment rendszer, amely felhasználói számára valós idejű pénzügyi információkat, kifinomult, akár több vállalatot felölelő riportokat, CRM, HRM és tudásmenedzsment funkciókat is nyújt.

Az e-Synergy segítségével integráltan kezelhetők olyan üzleti területek, mint a munkafolyamatok, a dokumentumok, az értékesítés és a jelentéskészítés. Az e-Synergy integrálható a klasszikus „back-office” típusú ERP rendszerekkel, így elősegítve az azokba tett befektetés megtérülését. A Web technológiának köszönhetően az Exact e-Synergy egyesíti és egységesíti egy vállalat valamennyi információját: munkatársak, partnerek, dokumentumok, termékek, szolgáltatások, projektek, folyamatok és ERP tranzakciók mind egyetlen adatbázisban kezelhetők.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés