Connect with us

Hirdetés

technokrata

Mivel gazdagodik a Microsoft a Sybari IT-biztonsági megoldásai révén?

Dotkom

Mivel gazdagodik a Microsoft a Sybari IT-biztonsági megoldásai révén?

A Sybari termékei hatékony védelmet nyújtanak a Microsoft nagyvállalati csoportmunka és üzenetkezelő megoldásaihoz.

A Microsoft sikeresen lezárta a Sybari Software felvásárlását – a cég leányvállalataként a Sybari továbbra is a nagyvállalatok informatikai biztonságát fokozó termékeket fog kínálni, Windows platformon.

A Sybari megoldásai az alábbi előnyöket biztosítják a nagyvállalatok számára:
• A Sybari termékei védelmet biztosítanak az üzenetküldő és együttműködést biztosító kiszolgálók számára, és segítenek megakadályozni a rosszindulatú programok, valamint a kéretlen reklámlevelek bejutását, még azelőtt, hogy azok kihatnának az üzletmenetre, vagy a termelékenység csökkenéséhez vezetnének.
• A Sybari termékei segítenek megakadályozni, hogy a kéretlen reklámlevelek értékes informatikai erőforrásoktól fosszanak meg bennünket, például, leterheljék a megadott sávszélességet, vagy a kiszolgálók lemezterületét.
• A rendszergazda által szabályozható tartalomszűrő szabályok alkalmazása révén a Sybari termékei segítenek kialakítani a megfelelő működési előírásokat.

Sybari termékek és támogatás
• A Microsoft többek között az alábbi Sybari termékeket kínálja majd Microsoft Windows platformon: Antigen for Microsoft Exchange, Antigen for Microsoft SharePoint, Antigen for Instant Messaging, Antigen for SMTP Gateways, Sybari Enterprise Manager, Advanced Spam Manager, Advanced Spam Defense és Antigen for Domino on Windows NT.
• A Microsoft a továbbiakban is minőségi ügyféltámogatást fog nyújtani a Sybari valamennyi előző termékhez.
• A Microsoft a továbbiakban nem fog új példányokat értékesíteni a Unix és Linux platformokhoz készült Antigen termékekből.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés