Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens rendszer Peking repülőterének

Dotkom

Siemens rendszer Peking repülőterének

A 2007 végére elkészülő létesítményt intelligens IT- és automatika-rendszerek fogják vezérelni.

A Siemens logisztika-automatizálásért felelős ágazata, a Logistics and Assembly Systems (L&A) 170 millió euró értékű megrendelést kapott a kínai főváros nemzetközi repülőterétől az új 3-as Terminál csomagszállító rendszerének megépítésére. Az új terminál révén a repülőtér kapacitása a jelenlegi 28 millióról 60 millió utas/évre növekszik.

A létesítendő csomagkezelő rendszerben, amely az egyik legmodernebb lesz a világon, 330 check-in pult kapcsolódik egy nagy sebességű konvejor rendszerhez, melynek teljes hossza 50 km.

A 2007 végére elkészülő létesítményt intelligens IT- és automatika-rendszerek fogják vezérelni, amelyek meggyorsítják a csomagkezelést. A poggyászkezelés zökkenőmentes megoldása a 2008-as pekingi olimpiai játékok lebonyolítása során különösen fontos lesz. Az L&A Délkelet-Ázsiában jelenleg két cargo-rendszeren és a szöuli Incheon repülőtér csomagkezelő rendszerén dolgozik.

Mint ismeretes, a Ferihegyi Repülőtér 1-es terminálja rekonstrukciójának keretében a csomagkezelő rendszer létesítésére a Siemens Rt. L&A ágazata kapott megbízást.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés