Connect with us

Hirdetés

technokrata

Sikeres informatikai rendezvényt tartott a debreceni IFSZ Kft.

Dotkom

Sikeres informatikai rendezvényt tartott a debreceni IFSZ Kft.

A kelet-magyarországi régióban az IFSZ Kft. látja el a rendszer értékesítési-, szakmai- és ki-szolgálási képviseletét.

Élénk érdeklődés kísérte az SAP új termékének – a kimondottan a kis és középvállalati ügyfelek számára fejlesztett Business One-nak – a debreceni bemutatkozását. A rendezvényen, melynek a Klub Barabás adott otthont, az IFSZ Kft. szakembereinek bemutatásával tekinthették meg a rendszer kereskedelmi, szolgáltatáskezelési, pénzügyi és vezetői kontrolláló funkciót a megjelent vállalati döntéshozók.

A kelet-magyarországi régióban az IFSZ Kft. látja el a rendszer értékesítési-, szakmai- és kiszolgálási képviseletét.

„Ez a rendszer teljesen új megközelítéssel – kimondottan a kis és középvállalatok igényeire szabottan – került kifejlesztésre, ezt jelzik nemcsak a rugalmas és könnyen kezelhető funkciói, de az elérhető ára és a nagyon egyszerű bevezetése is.” – mondta Vojnits Tamás, az IFSZ Kft ügyvetője. „Reméljük a keleti régióban is sikeres lesz az általunk kínált termék, melyből a hazai piacon az elmúlt 7 hónapban több mint 63 darab talált gazdára és ezzel a legeredményesebb terméket kínálhatjuk a régió cégeinek.”

Kézdy Gergely – az SAP Hungary termékért felelős területi igazgatója – a termék három igen lényeges tulajdonságára mutatott rá: „A Business One-t az SAP teljes mértékben a hazai számviteli gyakorlatnak és a törvényi szabályozásnak megfelelően honosította. Emellett a rendszer nagyon gyorsan és könnyen vezethető be. Az akár 3-4 hét alatt megvalósítható, bevezetési folyamat az ügyfeleknek rengeteg időt és pénzt spórol meg. Harmadikként a termék rendelkezik egy olyan egyedi tulajdonsággal, mely a programkód módosítása nélkül teszi lehető szinte bármilyen üzleti folyamat kialakítását a rendszerben. Ezáltal a testre szabott üzleti logika nincs veszélyben a Business One évente megjelenő újabb verzióira való esetleges átálláskor, így nagyon gyorsan és alacsony költséggel követhető a technikai fejlődés.”



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés