Connect with us

Hirdetés

technokrata

Siemens a városlakókért

Dotkom

Siemens a városlakókért

A Siemens Business Services megkönnyíti a városlakók életét.

Az SBS, a Siemens IT-szolgáltató ágazata főszponzora a Metropolis-nak. Ez a szervezet, amely május 11-e és 15-e között azonos nevű nemzetközi városkongresszust tart Berlinben, a világ 80 fővárosát, illetve milliós nagyvárosát egyesíti.

A rendezvényen az SBS előadások, workshopok és kirándulások keretében olyan megoldásokat mutat be, amelyek a városi életet kellemesebbé teszik. Három úttörő projekt áll ezek előterében: parkolójegyek váltása mobiltelefonról, menetjegyek megvásárlása ugyancsak handy segítségével, és városi call-center létrehozása.

Az első témában Berlinben (Németországban elsőként) február óta folyik pilot projekt, Bécsben és tíz további osztrák városban pedig már autósok tízezrei veszik igénybe a parkolásnak ezt a kényelmes és a városok számára biztos befolyó bevételt hozó megoldását. Vogtland körzetben több mint 25.000 vonat- és buszjegyet adtak el már ezen a módon, amely jól szolgálja az utasok kényelmét, és jótékony hatással van a közlekedési vállalatok költségszintjére is. A Köln városában működő, díjnyertes call-center megoldás a lakosság és a városi hivatalok jobb kapcsolatát eredményezi: több mint 100 ügynök dolgoz fel havonta körülbelül 100.000 telefonhívást és e-mail üzenetet, melyek 80%-át azonnal meg is válaszolják. Az ügyfeleknek – bármiről is van szó – csak egyetlen központi hívószámot kell ismerniük.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés