Connect with us

Hirdetés

technokrata

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

Dotkom

A Swisscom Siemens VoIP-megoldást választott

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t.

A Siemens Communications ágazata komplett VoIP-megoldást szállított a Swisscom távközlési szolgáltató vezetékes üzletága részére. Ez által a hálózat-üzemeltető DSL-összeköttetéseken keresztül országszerte triple play (hang-, adat- és kép-) szolgáltatásokat kínálhat ügyfeleinek. Ez az alapja a Swisscom „Bluewin Phone-Service“ nevű szolgáltatásának is, amellyel „szélessávú” magánügyfelei részére innovatív funkciókat – mint például IP-hangátvitelt és videokommunikációt – ajánlhat.

A Swisscom döntésében szerepet játszott, hogy a Siemens-megoldás támogatja a Session Initiation Protocol-t (SIP), ráadásul alakítható, rugalmas fejlesztői környezettel és alkalmazási interfészekkel rendelkező felhasználói portálokat is biztosít.

A Siemens VoIP-platformjának fő elemei a Surpass hiE 9200 softswitch és a Surpass hiG 1200 VoIP-gateway. Ezeket a Swisscom sikeres koncepció-tesztek alapján választotta ki és engedélyezte országos felhasználásra.

A Siemens Communications világviszonylatban a vezető innovációs szereplő a vezetékes, mobil és vállalati hálózatok konvergens technológiái, termékei és szolgáltatásai területén. A Siemens legnagyobb ágazataként több mint 160 országban van képviselete. 60.000 munkatársával 18 milliárd eurónyi forgalmat ért el a szeptember 30-án végződött gazdasági évben.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés