Connect with us

technokrata

Lenovo: három új befektető

Dotkom

Lenovo: három új befektető

Az IBM-Lenovo megállapodás sokkal több, mint egyszerű adás-vétel: az IBM technológiája, marketingereje, világméretű partneri és viszonteladói hálózata lehetőségeinek hozzáadásával globális vállalatot hoz létre a Lenovo-val, amely stratégiai kapcsolatot jelent Kínával, és tovább erősíti az IBM kínai pozícióit.

A közelmúltban három közismert, sikeres cég határozta el, hogy hosszú távú stratégiai befektetést tesz az új Lenovo vállalatba. E három független vállalat – mindegyik járatos a technológia területén, és a globális befektetői piac tapasztalt szereplője – egyformán egyetért az új Lenovoval kapcsolatos jövőképpel, miszerint olyan globális vállalatról van szó, amely termék-innovációval és világszínvonalú szolgáltatásaival segíti elő ügyfelei sikerességét.

Texas Pacific Group – vezető globális magántőke-befektető a technológia és a márkák világában; olyan vállalatokban rendelkezik tőkebefektetéssel, mint az MEMC Electronic Materials, az ON Semiconductor, a Seagate Technology, a Network General, a Burger King, a Continental Airlines, a Ducati Motorcycles, a Virgin Atlantic, és a J.Crew. A TPG székhelye az USA-ban, valamint az Egyesült Királyságban található.

General Atlantic LLC – szintén vezető globális magántőke-befektető cég, amely elsősorban információ-technológiai vállalkozásokba invesztál. Befektetőként öt éve van jelen Kína és Kelet-Ázsia területén. Kínában a Lenovo-n kívül jelenleg a Vimicro és a Digital China vállalatokban is van részesedése. A tőkepiaci közösségen belül globális befektetési stratégiája, a saját portfoliójába tartozó vállalatok folyamatos, értéknövelő segítése melletti elkötelezettsége, valamint hosszú távú szemlélete különbözteti meg. A General Atlantic jelen van világszerte, irodái az amerikai kontinensen, Európában és Ázsiában működnek.

Newbridge Capital LLC – Ázsiában az egyik legnagyobb magántőke-befektető, egyike azoknak a cégeknek, amelyek legelőször felismerték a Kínában rejlő lehetőségeket. A Texas Pacific Group és a Blum Capital Partners által 1994-ben alapított Newbridge jelentős részesedéssel rendelkezik olyan vállalatokban, mint az Advanced Interconnect Technologies, a Hanaro Telecom, a Japan Telecom, a Korea First Bank, a Matrix Laboratories, a Shenzhen Development Bank és a Zoom Networks.

A Lenovo igazgatóságának három vezető tagját a TG és a GA adja, akik saját informatikai és globális üzleti tapasztalataikat a menedzsment rendelkezésére bocsátják.Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Technokrata a Facebookon

Kütyük

balmuda

SmartPhone

A japán kenyérpirítógyár mobilokkal próbálkozik

2021. május 17. hétfő
legerősebb androidos mobiltelefonok listája 2021. árprilis

SmartPhone

Íme a legerősebb androidos mobilok

2021. május 15. szombat
google pixel

SmartPhone

Színre lépett a Google Pixel 5a

2021. május 11. kedd
Hirdetés

Dotkom

Műszaki Magazin

Hirdetés