Connect with us

Hirdetés

technokrata

Az EMC viszonteladóként forgalmazza a CentricStor megoldást

Dotkom

Az EMC viszonteladóként forgalmazza a CentricStor megoldást

A Fujitsu Siemens Computers vezető Virtual Tape Appliance terméke az EMC Select programban.

A Fujitsu Siemens Computers bejelentette, hogy az információtároló és -kezelő megoldások globális piacának éllovasaként számon tartott EMC Corporation Európa-szerte forgalmazni fogja CentricStor megoldását az EMC Select programban. A CentricStor célcsoportjának számító nagygépes ügyfelek májustól vásárolhatják meg a Virtual Tape Appliance megoldást az EMC értékesítőitől és disztribúciós partnereitől. A megállapodás révén a nagy adatközpontokat fenntartó ügyfelek kényelmesen hozzájuthatnak a szalagos mentési folyamataik hatékonyságát és eredményességét fokozó technológiához.

A CentricStor nagyvállalati virtuális szalagos megoldás az összes elterjedt operációs rendszernél – köztük az OS/390 és a Z/OS környezeteknél is – lehetővé teszi a heterogén szalagautomatizációs környezetek konszolidálását. A partnerkapcsolat keretében az EMC nagygépes ügyfelei adatéletciklus-kezelési (ILM) infrastruktúrájuk újabb elemét szerezhetik be egykapus beszerzési forrásból.

Rendkívüli méretrugalmassága és több, egymástól távoli helyszínt lefedő, hibatűrő konfigurációi révén a CentricStor kifogástalan védelmet biztosít katasztrófák esetén. A hatósági előírások teljesítéséhez illetve a katasztrófa elleni védelemhez szükséges üzletmenet-folytonosság megteremtése érdekében a vállalatoknak rövid és hosszú távon egyaránt gondoskodniuk kell adataik megóvásáról. A biztonsági mentéshez és helyreállításhoz, valamint a nagy adattömegek archiválásához a szalagos tárolók kínálják a legjobb megoldást. A szalagos adatmentés és -elérés folyamata azonban gyakran elég nehézkes. A CentricStor szalagvirtualizációs technológiája egyszerűbb és hatékonyabb „disk-to-disk-to-tape” másolatkészítési folyamatot biztosít: kiiktatja a közvetlenül szerverhez csatolt fizikai szalagokra jellemző korlátokat. A különböző szolgáltatási szintek (SLA-k) támogatása érdekében a CentricStor ILM-funkciókat is beépít a másolatkészítési folyamatba – köztük az EMC CLARiiON megoldását. A CentricStor lehetővé teszi, hogy a felhasználó eltérő prioritásokat vagy részlegspecifikus követelményeket rendeljen a különböző ügyféladatokhoz. A CentricStor szalagos erőforrásai egyértelműen definiált szolgáltatási szintek alapján, az adatok üzleti értékéhez igazodva, rugalmasan oszthatók szét a rendszerek között.

„A CentricStor kategóriájának legjobb, integrált ILM-funkciókkal rendelkező virtuális szalagos megoldása, amely kiválóan alkalmas a katasztrófa elleni védelem támogatására.” – jelentette ki Dr. Helmut Beck, a Fujitsu Siemens Computers tárolórendszerekért felelős alelnöke. „Az EMC Select program nagy mértékben kibővíti vezető CentricStor megoldásunk piaci jelenlétét, ily módon fontos lépés a nearline konszolidációs piac első helyének megszerzése felé. A megállapodás újabb mérföldkövet jelent az EMC-vel 1997-ben indított hosszú távú stratégiai szövetség történetében. A Fujitsu Siemens Computers is e partnerkapcsolatnak köszönhetően forgalmazza az EMC hálózati tárolórendszereit és szoftvereit.”

„Az EMC kínálja az ágazatban a legátfogóbb portfoliót az adatéletciklus-kezelés, az ILM támogatására.” – mutatott rá Tom Joyce, az EMC tárolóplatform-marketingért felelős alelnöke. „Azzal, hogy felvettük EMC Select programunkba a CentricStor virtuális szalagos megoldást, újabb biztonsági mentési és helyreállítási képességekkel bővítjük a nagygépes ügyfelek meglévő szalagos infrastruktúráját hasznosító megoldások körét. A CentricStor rugalmassága lehetővé teszi a szalagos adattárolás gazdaságos konszolidálását, továbbá hozzásegíti az ügyfeleket teljes rendszerköltségük lefaragásához és adatközpontos működésük javításához.”

A 2004-ben elindított EMC Select program keretében az EMC más szállítók általa tanúsított termékeit forgalmazza. Az EMC kínálatát jól kiegészítő megoldások hozzásegítik felhasználóikat a teljesebb adatéletciklus-kezelő megoldások kialakításához. A „komplementer” portfolióból az ügyfelek egyszerűen kiválaszthatják és közvetlenül, egykapus beszerzési forrásból vásárolhatják meg az EMC információtároló és -kezelő megoldásaival gyakran együtt használt termékeket.

A CentricStor májustól lesz kapható a népszerű EMC Select program keretében az EMEA-régió területén. A megoldás minden régióban egységes, 175.000 eurós alapára az egyedi, testre szabott konfigurációtól függően változik.



Szólj hozzá!

További Dotkom

Hirdetés

Népszerű

Hirdetés

Technokrata a Facebookon

Hirdetés

IoT-Magazin.hu

Hirdetés

Kütyük

Hirdetés

Dotkom

Műszaki-Magazin.hu

Hirdetés